• Doğum
  • 10 Aralık Pazartesi Doğuma Giriyorum 💙

Ben de yarn giriyorum canm ben de epidural istedim doğum anına sahit olmak istyorm ❤ Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla
    Partk Allah yardımcımız olsun sizinde güzel hikayenizi okuruz inş 🤗
    Eymenikoo allah bir avazda kurtarsin canim :) insallah hic siknti cekmeden kucagina saglikla alirsin bebegini :)
      Eymenikoo aslında 4 bile değildir çocuğun kilosu ultrasonda hep daha fazla çıkıyor. Yine de hayırlısı olsun. En azından artık doğum tarihi belli. :)
        Eymenikoo hayirlisi olsun canimmm rabbim sag saglim kavustursun yavruna Insallah 💙💓 benim de epidural sezeryan olacak hastaligimdan dolayi, daha 14 günüm var gün sayiyorum Insallah dogumunuzu paylasirsiniz Merak ediyorum cok 😍
          Eymenikoo hayırlı uğurlu olsun kuzum. Ama bebeğin bu kiloda olması sezeryan sebebi değil. Ultrason yanıltabiliyor
            Nishaa Teşekkür ederim canım inş olumlu bir hikaye yazabilirim çünkü burda hep pozitif olanları okumaya çalıştım bana iyi geldi 😊 Umarım sizde günü gelince kolay bir doğum yaparsınız 🙏
            reinamm Evt canım 100-200 gr oynar dedi dr ama daha 11günüm var benim beklersek 4 ü kesin geçecekti ve doktorum çokk zorlanacağımı söyledi..Ayrıca bütün hastalarında 4 ü geçenlerde sezaryen tercih ediyormuş.. Riske atmak istemedim 🙄