nerminnn_ Miniminia her an her şey olabilir çantanızı 34 e gelmeden hazırlayın ben kontrole gittim acil sezeryana aldılar ve bol bol dinlenin enerjik hissetsenizde kendinizi sonrası biraz uykusuz geceler oluyor
Miniminia nerminnn_ 36. Haftadan çanta hazır, kontrole diye gidip doğuma girene çok denk geldim hazırlık yaptım erkenden 🙈🙈🙏🏻🌸
Emaynn Whitelavinia ben suan jiletle alıyorum son zamanlarda giderim dedim göbegimi aldırmak istemiyorum cok az var ama cok olsa bile dogumdan sonra gidiyomus o kıllar. Östrojen seviyesi arttıgı icin kıl cıkıyomus sonra gidiyo
Miniminia Emaynn ben o görüntüden rahatsız oluyorum, nst ve ultrason için açtığımda da görünsün istemiyorum tüyler o yüzden aldırıyorum son 3 aydır. Sağ olsun bastirmadan hafifçe alıyorlar 2 dk içinde bitiyor
Ysmntg Sunshine__ son ay 36dan sonra fln olsa yeterli olur herhalde çok da sistemli sürmedim ben ara ara aklıma geldikçe sürdüm
Yldz_dmrk_04 Ysmntg bende hazırlık yapmadım daha erken doğum olur da hazırsızlik yakalanırım diye korkuyorum
Sebahat25 Miniminia normal doğum olacaksa kardesım sancın basladımı sıcak suya otur legen falan acılmayı çok hızlandırıyo ıkı bebegımde yaptım bılerek pat düye oldu dogumlarım ınsallah sende oyle olursun
Miniminia Sebahat25 Amin inşallah canım, çok teşekkür ederim. Hangi evrede hastaneye gitmeliyim emin olamıyorum ilk gebeliğim ve genelde sancılar artıp suyun gelene kadar gitme şeklinde okudum bu forumda
Zeynep966 Ysmntg bende 35+5 hala hazır değil çantam tek başına insanın bişey yapası gelmiyor herşey hazır sadece yerleştirmek kaldı ama yapamadım bir türlü
eceeaslaan Ben 34+2 deyim ama normal mi olur sezeryan mı olur hiçbir fikrim yok. En önemlisi tabiki sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamız ama insan ister istemez endişeleniyor
Sevvalerdmm Emaynn ağda erken doğumu tetikliyor diyorlar o yüzden emin olamadım ben şuan 22 haftalığım jilet ile alıyorum
EbruuA Sevvalerdmm ben 33. Haftada karnım büyüdüğü için gittim göremiyodum artık ozaman kadar kendim aldım 35. haftadayım ekimde doğum bi kere daha giderim ağdaya
Miniminia Ess91 ben D vitamini kullanıyorum damla, gyno ve elevit kullanıyorum. Saçlarım uzadı ama cansız doğumdan sonra direkt kestireceğim. Tırnaklarım çok hızlı uzuyor gerçekten ama doğum yaklaştı ve incelmeye başladılar
Miniminia Slnrcn ona baktım ama standart beden diye almadım ben biraz etli butluyum bana olmaz gözüyle baktım 🙈🙈 çantam hazır ama 🌸🩷
Slnrcn Miniminia et but bende de var 😂 bedenleri var cm olarak belirtiliyor paketin üzerinde 😉ben l almıştım tam oldu 46 beden giyiyorum.
acilicigkofte Canım kesinlikle depend al ihtiyacın olacak. Sezeryansa belini sıkmayacak şeyler tercih et. Bir de muhakkak doğumdan en az bir ay evvel göğüs ucu kremlerine bakımlarına başla
sevgilihayyam 0605_ hiçbirşey olmaz. Önemli olan hijyene uygun yerde olması. Tetikleyen şey enfeksiyon. Uygunsuz yerde enfeksiyon kaparsan sıkıntı
Sfa1 0605_ canım ben 3. Ayımdan itibaren her ay düzenli ağdaya gittim çok şükür hiç bir problemim olmadı kuaförümde çok iyiydi , şuan 37. Haftamı tamamlıyorum herhangi bir erken doğum riski taşımadım tabi ki bünyeyle alakalı bir durum ise bilemem
sahra_085 0605_ Ağda benim arkadaşımın doğumunu tetiklemişti. Kendini çok sıkmaktan olmuş demiş doktor. Erken doğum yapmıştı. 😳