sevgilihayyam 0605_ hiçbirşey olmaz. Önemli olan hijyene uygun yerde olması. Tetikleyen şey enfeksiyon. Uygunsuz yerde enfeksiyon kaparsan sıkıntı
Ebru_20 Miniminia kişisel temizlik konusunda hazırlıklı olmakta fayda var 34 cü haftada doktorum göğüs ucu kremi verdi başla ki emzirme döneminde yara falan olmasın dedi
Miniminia nerminnn_ 36. Haftadan çanta hazır, kontrole diye gidip doğuma girene çok denk geldim hazırlık yaptım erkenden 🙈🙈🙏🏻🌸
Miniminia Emaynn ben o görüntüden rahatsız oluyorum, nst ve ultrason için açtığımda da görünsün istemiyorum tüyler o yüzden aldırıyorum son 3 aydır. Sağ olsun bastirmadan hafifçe alıyorlar 2 dk içinde bitiyor
Ehaseki Whitelavinia ben 34. Haftada tatile çıkacağım için göbeğimi aldırdım. Ilık sir ile aldı bölüm bölüm hiç canım acımadı. Bir sıkıntı da olmadı, korkmayın
Selmaa-00 Ehaseki 34.haftada tatile araba yolculuğu yaparak mı çıkacaksınız acaba?eğer öyleyse doktor o haftalarda araba yolculuğuna onay veriyor mu merak ettimde.
Miniminia Sebahat25 Amin inşallah canım, çok teşekkür ederim. Hangi evrede hastaneye gitmeliyim emin olamıyorum ilk gebeliğim ve genelde sancılar artıp suyun gelene kadar gitme şeklinde okudum bu forumda
Sebahat25 Miniminia suyu bekleme o degısen bırsey hıc gelmez orası var ama sancıda suresı onemlı kendını bellı eder ya ne sıklıkla geldıgı bı gıdım artık dogurum dedıttırır
sahra_085 Miniminia Bu konuyu ben de doktoruma sordum. Suyun geldiğinde ya da sancılar 5dk arayla gelmeye başladığında hastaneye gel dedi. 👍🏻
Slnrcn Miniminia et but bende de var 😂 bedenleri var cm olarak belirtiliyor paketin üzerinde 😉ben l almıştım tam oldu 46 beden giyiyorum.
Fatma123_ Misal26 36+3 günlük gebeyim son zamanlarda bikini bölgemde sivilceler ve çok aşiri kaşinma oluyor
Sfa1 0605_ canım ben 3. Ayımdan itibaren her ay düzenli ağdaya gittim çok şükür hiç bir problemim olmadı kuaförümde çok iyiydi , şuan 37. Haftamı tamamlıyorum herhangi bir erken doğum riski taşımadım tabi ki bünyeyle alakalı bir durum ise bilemem
EbruuA Ysmntg bende 35. haftaya girdim daha bişey yapamadım odamızın bitmesini bekliyorum inşallah biticek bu hafta haftaya da kıyafetler yıkanır çantamı hazırlarım diye düşünüyorum 😂
EbruuA Sevvalerdmm ben 33. Haftada karnım büyüdüğü için gittim göremiyodum artık ozaman kadar kendim aldım 35. haftadayım ekimde doğum bi kere daha giderim ağdaya
Fatma123_ EbruuA bende gidiyorum da bende son zamanlarda sivilce ve kaşinti olmaya başladı 36.haftadayim
Busemm_1313 Merhaba hanımlar 31. Ci haftamdayım bebeğime hangi yiyecekleri yiyerek kilo aldırabilirim kilo almasın da yararı olabilecek em güçlü besin nedir ❤️Her akşam uyumadan önce bir bardak da süt içiyorum kilo aldırır mı ?
Bgm_i Busemm_1313 kırmızı et mutlaka ve mutlaka. Aslında protein ağırlıklı beslenmelisiniz. Kaşar peynir muz avakado
Bgm_i Busemm_1313 ayrıca kuru fasülye türevi bakliyatlar ve bulgur pilavı yoğurt özellikle. Doğumdan sonra da süt yapan en güzel yemeklerden biri bulgur pilavı
Misal26 turkuaz_ vala yandık ben daha yeni 8 haftalık olmama rağmen karnım çıktı miyom var bende bide riskl gebelik dendi miyom büyüdü için çıktı karnım ksin o kadar
Hg-ygthmz- Ysmntg benim de en çok korkum göğüs ucu yarası iki kızımda çok çektim bunda aynı seyleri yaşamak istemiyorum