Matmazelbebi crazymommy 34+4 ten bildiriyorum çıkmadı 🙈Çizgi mi o ne desem yeridir🤪 Çok açık beyaz tenliyim ilgisi var mı bilmiyorum
sacmalamakizim crazymommy Genelde kız bebeğe hamile olanlarda çıkar derler ama, ne kadar doğru bilmiyorum. 24 ya da 25 haftalıkken çıkmıştı benim, 2 sene oldu benimki geçti kızımda var 😂
Mervekosar94 sacmalamakizim benim bildiğimle tam tersi demekki ciltle alakalı bende mersk ediyordum cıkıcak mı diye 26 olcaz daha cıkmadı cıkmıcak gibi
Mervekosar94 SNurays demek ki yokmuş bizim hep kız olmayınca öyle düşündüler belkide bizde hepimiz beyazuz ondanda olabilir
An53 Benim 11 haftalık esmer değilim belirgin şekilde var keşke olmasaydı Ben fark etmedim eşim fark etti o zaman o bile fark ettiyse demek ki çok belli dedim 🤣
Blackkcat crazymommy bence var ya da çoğunluktur,tanıdığım esmerlerde hep var beyazlarda hafif ya da yok
Yenibirii crazymommy 36 haftadayim hic yok denilecek kadar az bende. Tahminen 30lu haftalaedan sonra olustu
Blackkcat sevaldqn1 çoğunluk dedim kuzu zaten🌚kendi etrafıma göre genel görüş😂ama açık tenliler de daha açık renktir en azından öyle okudum google gilde de
Zehross03 crazymommy 32 de falan çıkmaya başladı 36 yım hala çok siyah belirgin değil göbek deliğinin üstünde yok altından vajinama kadar var vajinamda çıktı daha çok 🤣
Aysegul57 crazymommy 4. Ayda çıkmıştı sanırım keşke çıkmasaydı ama ☹️ neden çıkıyor kalıcı bir durum mu acaba tam bir gebeş kaplumbağa gibi çok komik duruyor 😃
Ebebe crazymommy açık tenliler de az cikabiliyormus. Ben de beyaz tenliyim göbek deliği üstü yok gibi nerdeyse 35 teyim ben de çok açık renkte alt kısım da
Ceren_075 crazymommy Oğlumda hemen çıkmıştı kızımdan hiç çizgi olmamıştı şimdi 3. Geliyor bakalım bunda çıkıcakmı her kadının hamileliği farklı bir olmaz ve her kadının da her hamileliği aynı olmaz tecrübelendik 3. Olunca :) inşallah herkes sağlıklı bir şekilde kucağına alır