AsELinAnneSi__ crazymommy tamda 27 den sonra çıktı göbek deliği altı incecik kahve bir çizgi 29 haftalıgiz şimdi cikmayada bilirmiş sağlıkla gelsinler 😇💓
_Aslihan-Dmrts crazymommy 9 ay boyunca hiç çıkmadı çizgi 😂 bende neden yok diyordum ama herkesçe olmayabiliyormuş
Hnurkc şu an 31 haftalık gebeyim, 10 haftalıkken falan göbek deliğimin alt kısmında çıkmaya başlamıştı şimdi üstede çıkmış. Baya çizgim var benim 😅😅
GK35 crazymommy oğlumda kaçta çıkmıştı bilmiyorum ama baya koyu şekilde çıkmıştı Suan 2. Hamileliğim ve 28 haftalığım bunda çıkmadı 🤷🏻♀️
Berna-1998 crazymommy Bende 34 haftalığım ve beyaz tenliyim çıkmadı henüz canım çıkar mı bilmiyorum hatta ablamda da çıkmamış 😂
Mervekosar94 crazymommy annemdede hiç olmamış 4 kez dogum yaptı kardeşimdede olmadı bendede yok birde erkek çocuk ta daha çok olur diyrnler var ama hurafedr olabilir ama benim kız kardeşimin kız annemde 4 kızı var ondan mersk ediyorum olanların oğlu mı var ?
Mervekosar94 SNurays demek ki yokmuş bizim hep kız olmayınca öyle düşündüler belkide bizde hepimiz beyazuz ondanda olabilir
Blackkcat crazymommy bence var ya da çoğunluktur,tanıdığım esmerlerde hep var beyazlarda hafif ya da yok