AleynaResul crazymommy 23+2 yim bende de yok hala ama herkesde olmayabiliyor ablamda da yoktu çünkü benim bendede olmayacak sanırım
Blackkcat sevaldqn1 çoğunluk dedim kuzu zaten🌚kendi etrafıma göre genel görüş😂ama açık tenliler de daha açık renktir en azından öyle okudum google gilde de
eftelyaa1603 crazymommy Benm ilk haftalardan belli ediyodu şimdi 30 haftalığm aşağıdan yukarı kadar kopkoyu inş geçer 🫠
Cak35 crazymommy anaaaa bende var ben ilk defa duydum bunu o muymuş😅😅geçen eşim fark etti bu karnındaki çizgi ne böyle dedi ben de baktım ana ne böyle dedim tam 2 ye bölünmüş🤣🤣netten baktım şimdi öğrendim
crazymommy Cak35 Ahahahahah kızz Allah seni napmasın 😂😂😂 Çok güldürdün beni 😂😂🤭🤭 Hiç görmedin mi hamilelerde kocaman bi çizgi 😂
Cak35 crazymommy karnını bana gösteren olmadı😁🙈 Ya ben 15 haftalık oldum pantolon sıkıyo artık ne giyilebilir neler alınır tavsiye var mı
hopefortomorrows crazymommy 25.haftadayım. Ne kilo ne karın var ortada. Bu çizgi nasıl bir şey nerede çıkıyor 😅
crazymommy Cak35 Elbise giyiyosan elbise al canım giymiyosan hamile pantolonu alabilirsin ben onu aldım ama kışlıktı hiç kullanmadım kalın geldi, ince beli lastikli pantolonlar varya onlardan aldım ben lastiğini çıkardım kullanıyorum
crazymommy Cak35 Ben internetten bunu aldım. Daha incesini direk mağazadan aldım internetten almadım 😊 https://hizliresim.com/4vmryzm
Dogan-ca29 crazymommy 34. Haftaya girdik bendede varla yok arası… hatta belki yok ben gözümü dikip bakıyorum görmek için hayalî de görüyor olabilirim😅