Hamilelikte devit 3 kullananlar bakabilirmi
Genelde günde 10 damla kullanılıyor yanlışlık olduğunu sanmıyorum
Bir bardak suya 7 damla olacak sekilde onerdi doktorum
Bende kullaniyorum ama gunde 2 damla 10 damla cok bence bi yanlislik var doktorunuza danışın derim
TugcEsila ben kullaniyorum günde 5 damla ekmek parçasına dökerek doktorum öyle önerdi kişiden kişiye değişiyor olabilir 🌸
Mube_iz cok pardon yanls yazmışm 10 defa 1 damla yaziyor kutunun üzerinde ben 10 defa yemk yemyrm ki sacma geldi
Smyye0303 yanlıs yazmşm smdi baktmda kutunu üzerinde 10 defa 1er damla yaziyor sacma deglmi sanki 10kez yemk yiyormuş gibi
Miracleee yanlıs yazmşm smdi baktmda kutunu üzerinde 10 defa 1er damla yaziyor sacma deglmi sanki 10kez yemk yiyormuş gibi
2_erkekannesi_ yanlıs yazmşm smdi baktmda kutunu üzerinde 10 defa 1er damla yaziyor sacma deglmi sanki 10kez yemk yiyormuş gibi
zynp35 yanlıs yazmşm smdi baktmda kutunu üzerinde 10 defa 1er damla yaziyor sacma deglmi sanki 10kez yemk yiyormuş gibi
TugcEsila günde 10 damla bi seferde içilir ama tadini begenmeyenler için ekmeğe fln damlatın diyorlar ama bn dilime damlatıyorum 10 damla
Zelihaa23 yanlıs yazmşm smdi baktmda kutunu üzerinde 10 defa 1er damla yaziyor sacma deglmi sanki 10kez yemk yiyormuş gibi
TugcEsila günde 1 defa 10 damladır o ama herkesin değerine göre farklılık gösterebilir ben genel vitamin kullanıyorum harici damla vermedi mesela dr um ki bebeğime 10 aylık bir bebeğimde var ona 4 damla kullanıyorum 6 yaşındaki kızımada 6 damla kullanıyorum dr önerisiyle bu bağlamda eğerki değeriniz düşükse 10 damla çok değil
TugcEsila bende günde 10 damla olarak kullanıyorum ama benim d vitaminim çok düşük çıkmıştı kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum
TugcEsila ben günde 9 damla kullanıyorum doktor öyle söyledi eczacı da öyle dedi tok karnına direk kaşığa damlatıp içiyorum içemezsen ekmeğe sür demişti
Seymoshh dimi kesin yanls yazms yani olmazsa aldigi eczanede yakn evime gisip bir soraym yarn
GlstnMrt ya benm bildigim de bu zaten damla suya katılp içilir hani bunda bi yazm yanlsi olmali 10defa 1er damla sanki günde 10kez yiyomş gibi tuhaf geldi 😁
Bende yemeğin başında 8 damla ekmeğe dökerek tüketiyorum