• Gebelik
  • Hamilelikte devit 3 kullananlar bakabilirmi

Dilansmr21 16+1 olduk bizde yeni baslycam kullanmaya ama eczaci sanirim yanlis yazmş 10 defa 1er damla yazms hic mantkli gelmedi bu vitaminleri hamilelik sonuna kadar kullaniyormuyz illaki sorcam doktoruma ama 3tane yazmş feramat devit 3 bide decavit sizde kullaniyormusunz bunlari

TugcEsila ben günde 1 kere bazen 6 damla bazen 5 kullanıyordum ama ayına göre doktoruna sor kaç damla öneriyor

Elenora 16+1 haftalığz dktorumn numarası yok malesef kontrl günume de var daha eczacı hatası diye düsünüyorm cnkü 10 defa 1er damla cümlesi cok sacma degilmi sizcede

TugcEsila aynen öyle hatalı demiş tam tersi günde 1 kere 10 damla olmalı çok olacağını düşünüyorsan günde 1 kere 5 damla al doktorunla görüşene kadar

TugcEsila günde 10 damla kullanıyorum bende emin olmak için doktorunuza sorun tekrar.

TugcEsila evet bende hepsini kullanıyorum. Ve evett doğuma kadar kullanılıyor bu ilaçlar özellikle kan ilacını aksatmamaya bakın. Damlayı doktorunuza sorun 16 hafta için 10 damla fazla

TugcEsila bende ekmeğime 4 damla olarak kullanıyorum, 10 damla çok gibi geldi bana

Mg na göre değişiyor kimisi 50 ml oluyor kimisi 150 ml
        Örneğin 150 ml damlanın 1i diğerinin 3üne eşit gibi Yani 10 diyorsa normaldirr Ama baska d vitamini alırsan o aynı değilse 10 damla damlatamazsın

5 gün sonra

Bana günde 1 kez 1 damla dedi doktorum ki üstünde de öyle yazıyor onun yanında decavit ve ferrum kan hapı da vermişti