1sadeturkahvesii Beyzilii teşekkür ederim 🙏🏻 Batuhan beyden memnun kalırsam onunla devam etmeyi planlıyorum inşallah öyle olur
Emine_cbc01 Batuhan bey muhteşem bir doktor 32.haftama gireceğim onunla başladı onunla bitecek inşallah kesinlikle öneririm
1sadeturkahvesii Emine_cbc01 evet yaa bende en sonki kontrolümde ona gitmiştim çok memnun kaldım onunla devam etmeyi düşünüyorum gerçekten iyi bir doktor en azından dinliyor ve anlatıyor
1sadeturkahvesii Emine_cbc01 rahatsız ediyorum kusura bakmayın Düzce üniversitesinden nasıl sıra aldınız ve memnun kaldınız mı ben arıyorum meşgul aramayın diyip kapatıyorlar hemen
1sadeturkahvesii Emine_cbc01 teşekkür ederim yabancıyız pek bilmiyorum da araştırmaya çalışıyorum bende
Emine_cbc01 1sadeturkahvesii kadın doğum doktorunuzun peritonoloji bölümüne alan actirmasi lazım yanlış hatırlamıyorsam sonra aradık hastaneyi direk gün verdiler
heleninannesi 1sadeturkahvesii Merhaba! Bende boluda yaşıyorum Fatma hatunda filiz hanıma gidiyorum çok memnunum
1sadeturkahvesii heleninannesi teşekkür ederim ☺️ siz kaç haftalıksınız detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız
heleninannesi 1sadeturkahvesii 36 haftalık oldum ben detaylı usg Boluda randevu bulamadım Sakarya’da bir kliniğe gittim aşkmmm sen kaç haftalıksın
1sadeturkahvesii heleninannesi 16 haftalığım canım güneş tıp merkezini buldum bende bilgin var mı orayla ilgili Düzce eğitim araştırmaya ulaşamıyorum randevu için