Beyzilii Merhaba🌸 eğer randevu alabilirsen bence Ömür ya da Bekir Gülaç ben İzzet Baysal da randevu bulamıyorum o yüzden Çağsu ya gidiyorum 🥹
1sadeturkahvesii Beyzilii bende zor randevu buluyorum sürekli gün içinde mhrs uygulamasını kontrol ediyorum 🤦🏻♀️ Batuhan beye hiç gittiniz mi bilginiz var mı
MeltemDurak1 Merhaba ☺️ ömür beyi önermem Bekir bey çok iyidir. Fakat sıra bulunmuyor ben 5 ay önce Fatma hatun filiz hanıma doğum yaptım. Kesinlikle çok iyi bir doktor herşeyle çok güzel ilgileniyor
Ceren1048 MeltemDurak1 Allah bağışlasın bebişinizi 🙏🏻 🤗 doğumunuz nasıl oldu peki normal mi sezaryen mi acaba bende kendisine gidiyorum hemde üniversiteye kararsızım çok
1sadeturkahvesii MeltemDurak1 teşekkür ederim öncelikle ☺️ Batuhan beye hiç gittiniz mi önerir misiniz onu da iyi bir doktor diyorlar ay sonu randevumu ona aldım merak ediyorum
Beyzilii 1sadeturkahvesii Hiç gitmedim hakkında da bir bilgim yok maalesef. Arkadaşım eğer sabah erken saatlerde 7-8 muhtemelen gittiğimizde istediğimiz doktora sıra almanın daha kolay olduğunu söyledi eğer isterseniz öyle deneyebilirsiniz. Bende 10 haftalık gebeyim doktor konusunda hiç içim rahat değil maalesef 🥹
1sadeturkahvesii Beyzilii öyle bir imkanım yok maalesef ilçeden gidip geliyorum çünkü. Aynı şekilde benimde içim rahat değil iki kere Dilara hanıma gittim ama pek memnun kalamadım
Beyzilii Hastanenin sayfasında doktorların çalışma günleri yazıyor onları takip ederek 15 gün öncesinde randevu almaya çalışabilirsiniz
1sadeturkahvesii Beyzilii teşekkür ederim 🙏🏻 Batuhan beyden memnun kalırsam onunla devam etmeyi planlıyorum inşallah öyle olur
Emine_cbc01 Batuhan bey muhteşem bir doktor 32.haftama gireceğim onunla başladı onunla bitecek inşallah kesinlikle öneririm
1sadeturkahvesii Emine_cbc01 evet yaa bende en sonki kontrolümde ona gitmiştim çok memnun kaldım onunla devam etmeyi düşünüyorum gerçekten iyi bir doktor en azından dinliyor ve anlatıyor
1sadeturkahvesii Emine_cbc01 rahatsız ediyorum kusura bakmayın Düzce üniversitesinden nasıl sıra aldınız ve memnun kaldınız mı ben arıyorum meşgul aramayın diyip kapatıyorlar hemen
1sadeturkahvesii Emine_cbc01 teşekkür ederim yabancıyız pek bilmiyorum da araştırmaya çalışıyorum bende
Emine_cbc01 1sadeturkahvesii kadın doğum doktorunuzun peritonoloji bölümüne alan actirmasi lazım yanlış hatırlamıyorsam sonra aradık hastaneyi direk gün verdiler
heleninannesi 1sadeturkahvesii Merhaba! Bende boluda yaşıyorum Fatma hatunda filiz hanıma gidiyorum çok memnunum
1sadeturkahvesii heleninannesi teşekkür ederim ☺️ siz kaç haftalıksınız detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız