Ceyda_ky öyle şey olur mu sonuöta orda çalışanlar ücretini alarak çalışıyorlar 2 hemşire vardı bizim yoğunbakımda zaten hepsi ağızdan beslenmiyor bebeklerin çok zamanlarını da almaz aslında. Bebeğiniz şuan kaç haftalık
Og eğitimi
myangelson amin sağolun🙏🏻
Ceyda_ky haftası küçük değil aslında ama anlamadım. İnşallah bebek tez zamanda öğrenir emmeyi
Ceyda_ky hiç korkmayın takmayın da onlar uğraşmamak için öyle göndermek istiyorlardır belki gerek bile kalmaz çıktığınızda. Tek tavsiyem yavaş akışlı bir biberon kullanmanız hızlıya alışınca memeyi emmek istemiyor malesef bebeğim
Ceyda_ky bende 4 tane biberon ucu oldu yavaş akışlı diye aldım yanlış gelmiş size 2 yazanlar biraz daha hızlı size 4 yazan yavaş bende
Biz 195 günün sonunda og ile taburcu olduk. Takması vs zor uğraştırıcı ama bebeğim hiç emmiyor bilmiyor daha doğrusu çok çaresiz hissediyorum inşallah siz og ile taburcu olmazsınız.
MeryemCimen Merhaba bizde og ile taburcu olucaz muhtemelen. Takması çokmu zor korkuyorum yapamazsam canını acıtırsam diye
prematureanne02 korkmayın çok kolay bir işlem püf noktalarına bakarsanız anlarsınız her şeyini
Amigurumi Mrb benim bebeğim de 55 gundur entube, 26+5 haftalik 640 gr doğmuştu su an 35.haftada 1100 oldu, entubeden ayrilamiyor, oksijeni 60 da, hfo makineden cikti ama burundan oksijene gecilemiyor, kortizon baslandi ise yaramadi. Ciğerler gelişmezse makineyle mi çıkar cocuk taburcu olur acaba, cok korkuyorum nasil olacak diye
prematureanne02 aslında takması değil zor olan sabit tutması sıkıntı. Benim bebeğim çok hareketli sürekli asılıyor, diliyle çeviriyor, ağzının suyu akıyor vs bu yüzden og kayıyor öğürmesi de cabası. Hastanede 24 saatte bir değiştirin demişlerdi ama bazen günde iki kere bile değiştirdiğim oluyor o biraz yıpratıyor.
prematureanne02 Ben de sizin gibi çok korkmuştum canı çok mu acır mı acaba diye takarken Midesi bulanıyor bantlama aşamasında da çok ağlıyor ama bu süreç bir dakikayı geçmiyor Benim işim bittiğinde hemen susuyor yani öyle çok büyük bir acı duyduğunu sanmıyorum çünkü hemen susuyor. Yani ben öyle umuyorum kendimi motive ediyorum 🥺