Eda_argnn Bursadayım, Medicana Hastanesi 940 TL muayenem , ama 15 TL katkı payı ödüyorum sadece , sağlık sigortası candır mutlaka yaptırmanızı tavsiye ederim canlar 🌸👼🏻
nur__a Ulkuuuu Ben memnunum tavsiye üzerine gittiğim bir doktor zaten. Eylül öncesinde son normal doğum 13bin sezaryen 15bindi. Fiyatlar güncellenecek denmişti ama güncel olarak sormadım henüz.
Heidihat Pamuk Bağcılar meydan hospitaliste muayene 400tl 350tlden bir ay içinde çıkmış doğum en son 6bin demişlerdi şimdilerde onuda çıkarmışlardır tam sabit fiyat yok hicbiryerde
nurarslan01 Ankarada özel klinik Doc.Dr Cemil Kaya çok memnunum. Muaneye ücreti 2.000 lira doğum paketi 40 bin Güven hastanesiyle anlaşmalı 🌸
Keremmutlu06 Alanya özel klinik 1000 tl muayene çünkü Anadolu hastanesinde böyle anadolu hastanenesi sezaryen şu an 34000 bindi en son iki ay önce sormuştum normal doğum da buna yakındı
caliskannkubra Pamuk muğla ortaca yücelen hastanesi muayene 715 tl. Normal veya sezeryan farketmiyor 16 bin tl ekstra epidural isterseniz 3 bin tl