Sinemgndg Mrvizmrli bende aynı sigorta sayesinde sadece 15 TL veriyorum yapılan testler yada kontrollere para verip somradan ücreti alıyorum. Hangi doktora gidiyorsunuz royalde acaba bende royalde oluyorum kontrol
ChemistrySK Esenler avicennada dogum yaptım bir hafta oncesi 550 olan muayeneyi 600 tl oldu dediler, dogum kurban bayrami sonrasi zamlanmis 8 binden 10 bine çıkmıştı, bizim dogumda 15 bin istemişler eşim kac ödedi bilmiyorum,tartistim demisti
VeAyZeyyus ChemistrySK bende 1 hafta önce doğum yaptım Ayşe elçin hanımda 15 bin istediler 10 binden yapılmasını istedik aksi takdirde başka hastaneye gideceğimizi söyledik öyle 10.000 den yaptılar
Nslhn_dyg Pamuk Van da özel muayeneye gidiyordum Ferhat kesmez 650₺ Lokman hekim Şebnem hoca 515₺ ye gidiyordum Şimdi Mersin’e geldim burada doğum yapacağım forum yaşam Ahmet ışıktan 520₺
Aysegulposteki Medicalpark Pendik normal 50bin sezaryen 22bin. Kime söylediysem yanlış anlamışsındır diyor ancak eşimle birlikte defalarca sorduk. Doktorları normal doğuma teşvik etmek için böyle fiyatlandırmışlar. Umarım yanlış anlamışımdır ama fiyatlar böyle. Muayene ücreti de 1300 ₺ ödedim dün.
mervesercandemir Aysegulposteki hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben de nilüfer hanıma başladım yeni. Sezaryen doğum için 20 bin demişlerdi
ilknurakdogan1 Pendik yüzyıl hastanesi muayene 730 Normal doğum 11.000 Zorunlu sezaryen 11.700 İsteğe bağlı sezaryen 17.000