1cocuklumom Pamuk Mersin Medikal park ben doğum paketi aldım 25 bine ama güncel muayene ücreti 1000 tl Sezeryan doğum 25 bin tl
1cocuklumom Beyaz0172 ben 7 haftada aldım 25 bin ödedim zaten sezeryan olacam 2.doğumum tüm tahliller kontroller doğum doğumdan sonra ilk kontroller dahil baya avantajlı
rumeysattnc Aleynad bende aynı konuda düşüncedeyim birde benim. Doğum ocakta olacak kesin yine zam gelecek
Demetgd Zehra_clk12 merhaba 20 bin olduguna emin misiniz bizde görüştük tek bir doğum paketi var 41.500 denildi
mervesercandemir Aysegulposteki hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben de nilüfer hanıma başladım yeni. Sezaryen doğum için 20 bin demişlerdi
VeAyZeyyus ChemistrySK bende 1 hafta önce doğum yaptım Ayşe elçin hanımda 15 bin istediler 10 binden yapılmasını istedik aksi takdirde başka hastaneye gideceğimizi söyledik öyle 10.000 den yaptılar
Begum172023- Ersoy hastanesi sgk 550 normal 950 lira sezeryan sgk lıya 15 bin di ana fiyatlar değişir
Supermassiveblackhole Begum172023- oradaki doktordan memnun musunuz sanırım tek bi kadın doğumcu varmış