Masal18 Burcu3509 bazen doktorun verdiği tarihten 1 hafta önce gelebiliyorlar cnm bizimde babamiz 10 mart doktor 11 mart dedi doğum için bakalım hayırlısı olsun inş 😁❤
Burcu3509 Masal18 valla süpriz yaparssa bebişlerimiz hiç şaşırmam valla 😂😂😂 o değilde oğluşum benim doğum günümde doğarsa babamız çatlar valla 😂😂 10 mart bizimde evlilik yıl dönümümüz 😇🙈
Masal18 Burcu3509 iki tarihten birinde doğarsa nsl güzel olur yaa 😍❤ sağlıkla gelsin paşam annesi inş 😍
Burcu3509 Masal18 haha bebişinizde size süpriz yaparsa mutluluğunuz iki katına çıkar. İnş Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allahım. Bütün hamile olan çocuğu olan herkesin evladını sağlıkla kavuşmayı nasip etsin😇
Masal18 Nurcin Geçenlerde görmüştüm burda cnm turkiyede fiyatlar biraz pahalı diye 6 bin ile 20 bin arası şehir ve hastane fark ediyormuş sanırım bayanlar pahalı olduğu için yakınıyorlardı sen sor bakalım ne kadar diycekler ücret için
Nurcin Masal18 normal doğum 1400 - sezeryan 2200 - isteğe bağlı 3200 dedi benim hastanem. fiyatlar iyi.. iyi de bir hastane... doktor da iyi.... sadece epidural iğnesinin fiyatını öğrenmek lazım :)
Aslksp Bayanminyon07 24+4 24 mart görünüyor bizim de inşallah normal olurlar sağlıcakla alalım kucağımıza😍
Zhraaltun Masal18 bnce cok pahali abartmslar valla zTn acilman madn vrumuyolar o igneyi yine ayni aciyi cekiyosn son anda aci cekmene izin verilmiuo o kadr 🙄