Zeliha66 Masal18 25+4 101 günümüz kaldı 17mart 👼 ama bizim erken dogum riskimiz ve dogumumuz sezeryan bakalim bizim minik ne zman gelicek
Nurcin Zhraaltun saol cnm... ben istanbuldayım.. bende bugün soracağım bakalım ne kadarmış bizim burda..
Zhraaltun Masal18 bnce cok pahali abartmslar valla zTn acilman madn vrumuyolar o igneyi yine ayni aciyi cekiyosn son anda aci cekmene izin verilmiuo o kadr 🙄
Masal18 Ben tüp bebekle hamile kaldım tedavimde Almanyada oldu kızlar sadece bir iğneye 800 euro verince 🙄🙄 700 lira çok uygun geldi tabiki oranın şartları daha farklı
Nurcin Masal18 olsun bebek sahibi olmak için değer.. o başka konu. allah isteyen herkese nasip etsin.. inş ama 2 dakika acıyı çekerim artık. bebeğime ciciler alırım o paraya :D
Masal18 Nurcin bebişini seveyim senin 🤗 Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inş kuzum kolay doğumlar nasip etsin 😍😍
Aslksp Ara ara beliniz tutuluyo mu sizin de kızlar. Bikac gün önce olmuştu baya ağrıdı bide o gün yorulmuştum biraz. Sonra biraz masaj vs bi kaç gündür iyiydi. Buğu yine aynı. Ağırlık bindiği için mi acaba, ben önceden se bel fıtığından ameliyat olmuştum ama şükür hicbir sorunum yoktu. Acaba benden mi kaynaklı. Ağrıdan hariç böyle iki tarafta çok fena tutuluyo gibi bildiğin. Yattığım yerden kalkarken açı saplanıyo belimin iki tarafına da sizde de aynı oluyor mu ağrılar
BMH Masal18 ah kıyamam ya iki duygusal arasında kaldın desene bir şey söylemeden önce 40kere düşünürsün artık kocandan yana şanslısın ama romantik olur 😍