Tazeannevebebegi Ozgektn rahat ol Canım herşey olacağına varır ben gecen haftalarda lekenme gördüm düşük yapıyomuşum hissine kapıldım korktum hala daha da kahverengi akıntım devam ediyor ilaç kullanıyorum önlem amaçlı
Tazeannevebebegi Ozgektn ben yeni evliyim ama evlendim evleneli vajinal enfeksiyon dan kurtulamadım 4 ay çektim tedavimi Fatma hanımda gördüm iyileşince 5. Ayda hamile kaldım öylece ona devam ettim ama memnunum ilgili
Ozgektn Tazeannevebebegi benimki sürpriz oldu 🙈 değerlerim nasıl hiç bilmiyorum bu hafta tettiklerim var bakalım
Beram Medıcıne da nuriye ünsele gidyrm bende 4 doktr sonrası gttm hemde 27 haftada değiştirdm cok cok memnunm sedyeden tutup eliyle kaldıran bir doktor sadce ilk randvuyu biraz zor alıyosn bana 1 ay sonraya verdiler sonraki randvularda bir sıkntı yaşamysn hangi gün gel diyosa o gün gidyosn zatn gidipte memnun kalmayn duymadm ben
nisannis Tazeannevebebegi ben 30 haftalıktım gittiğimde 2 gün önce ama kendi doktorumda bebeğin yüz mimiklerini bile görüyoduk burda yüze benzer bişi bile göremedim söyledi bu gözü bu burnu flan ama hiç belli değil