Zeynepkizilgul ferıde mımarogluna gidiyordum 19cu haftamda gıttıgımde bebek 18+2 cıkmıstı sorun yok gayet iyi olçümlerı falan demıstı 10sonra kontrole gıttıgımde 18+5 cıktı bebek hiç gelısmemis dedı karın cevresı kucuk cıktı olçümlerı kucuk bebek kendını top gıbı yapmıs dedı ayrıntılı ultrasona yanı 22haftanda tekrar gel dedı sonra yok sen 1hafta sonra tekrar gel dedı bu durum normal degıl dedı ama ben korktum agladım falan aynı gün ilgi hastanesıne gıttım bebek gayet iyi dedı olcumlerı ıyı dedı 19+1 cıktı neyse 22 haftamda ayrıntılı ultrasona girdim karın cevresinı beyinsizler 146 olçmüş 😣😣ama ceken adam sorun yok sende eşinde minyonsan bi sorun teşkil etmez dedi ayrıntılı ultrasona gırdıkten yarım saat sonra ferıde hanıma muane oldum ve benı apar topar çapaya perinatologa gonderdı 27haftada beklıyoruz gelısım gerılıgını sende cok erken bobreklerde sorun varsa bılmem bılmem ne aynı gun capadada ayrıntılı ultrasona girdim orda karın cevresi 166 cıktı aradakı farka bakarmısın perinatolog sorun yok dedı ama kontrole cagırdı bu olay persembe yaşandı ben pazartesi ferıde ye gıttım capadakı sonucları gordu bana ne dese begenırsın kendıne ıyı bakmışşın ben aynı gun kendıme nasıl iyi bakım salak aynı gun içinde 146 cıkan sonucunu 166ya nasıl cevırım benle alay eder gbi rezıllık o gun Perişan etti bızı eşim ben aglaya aglaya capaya gıttık benle dalga gectı resmen capa hemen bakmış dıyo arsız arsız kagıt yazıp elıme tutustrdun acıl gorunmen gerekıyo dıye.