Ozgektn Merhaba kızlar doktor bulamıyorum. 4 doktora gittim ama hiç memnun kalmadım. 6+3 haftalığım. Öner’iniz var mı ☺️ Teşekkür ederim
Tazeannevebebegi Ozgektn bende temmuz annesiyim güneşli medicıne hospital de Fatma türkan ayan hanıma gidiyorum şimdilik memnunum canımm 😊
elifelifelif Ozgektn Eski adı tekden yeni adı hastane34 olan hastanede Sevtap Alkan var. Tavsiye ederim. Epey ilgili bir doktor.
Emira elifelifelif kesinlikle katiliyorum sevtap hanim mukemmel bir doktor yaklasimiyla olsun bilgisiyle olsun en basindan onunla devam ediyorum hospitalist hastanesindeydi oraya gecti simdi yine onunla devam ediyorum bende tavsiye ederim
Ozgektn Tazeannevebebegi benimki geç döllenme olduğu için 7 haftalık olunca gel demişti doktor ama bakalım ne zormuş ☹️
Ozgektn Tazeannevebebegi gebeliğimi İzmir’de öğrendim orda özel Ege yaşam 2 doktora gittim olmadı burda medilife Binnur Hnm o hiç olmadı birde ışık tıp ama o öylesine
Esengul Ozgektn özel ilgi hastanesı Bilal cengiz bey ve emel hanım var özellikle bilal bey daha ıyı insanı güler yuzu ilgisiyle kendıne çekiyor rahatlatıyor safa hastanesinden uzak dur bana zehır ettiler 18-22haftam arasını
Rukiyeeeyldzzz Esengul bende ilgi hastanesine gidiyorum 3 tane hastahane değiştirdim döndüm dolaştım ilgiye geldim yine 😂💕
nisannis Ozgektn bende doktorumu değiştirip medipol duygu hanıma gittim ilgisi çok iyiydi hastane de güzel ama ultrason cihazları biraz kötü hiçbişey anlaşılmıyor. siz kimlere gittiniz
Tazeannevebebegi nisannis kaç haftalıksın bende pek beğenmedim ultrason cihazını gittiğim hastanede acaba acele mi ediyorum hemen bi şey görmek istediğim için mi bilmiyorum 🙈🤷🏻♀️
nisannis Tazeannevebebegi ben 30 haftalıktım gittiğimde 2 gün önce ama kendi doktorumda bebeğin yüz mimiklerini bile görüyoduk burda yüze benzer bişi bile göremedim söyledi bu gözü bu burnu flan ama hiç belli değil
Tazeannevebebegi Ozgektn ben yeni evliyim ama evlendim evleneli vajinal enfeksiyon dan kurtulamadım 4 ay çektim tedavimi Fatma hanımda gördüm iyileşince 5. Ayda hamile kaldım öylece ona devam ettim ama memnunum ilgili