HoneyandMom sevcan_35 cinsiyet partisi yapıp sonradan değişmesinden korktuğum için garantiye almak istedim 😁
cagla9094 sevcan_35 öğrenirsin inşallah erkek bebekler daha erken gösteriyor kendini diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum😊
BirAvucmutluluk sevcan_35 ben bet olarak 20 haftada öğrendim ilk 20 haftada söylüyor benim gittim doktor
edalingoo 12 haftalıkken %90 kız dediler hatta 2 doktorda kız dedi. Bugün 17 haftalık erkek dedi doktor 😏
sevcan_35 edalingoo aa benim bir tanidigiminda öyle oldu 2 doktor kız dedi 20. Haftada erkek olduğunu öğrendi 🤷
minikmucizeemaak sevcan_35 13+6 da kız tahmin edildi ama doktorum değişirse bana kızmayın haftaya kesinleştirelim dedi. 15+0 da oğlum olacağını öğrendim 🤭🩵
1cocuklumom minikmucizeemaak bana da öyle demişti kız deyince sonradan erkek deyince ilk tuhaf olmuştum bi oğlum var bi de kız olsun diye sanırım ama Allah bana bi erkek evlat daha nasip etti sağsalim doğsunlar inşllah ❤️
Kukulikukuli12 sevcan_35 İlk bebeğimde perinatoloji de 15.hafta. İkinci bebeğim bacakalrını asla açmadı 21.hafya yine perinatoloji de öğrendim aynı doktorda 😄
melinda- nunusmom anneden kan alınıp bebekte genetik hastalık vs var mı onlara bakılıyor ya o test, ikili tarama üçlü tarama testlerinin yerine yapılan test