nunusmom Nesli-diba Kızıma hamileyken hiç kusmadım bulantım da olmadı çok rahat bir hamilelik geçirdim sadece son aylarda mide ekşimen ve yanmam oluyordu şimdiki hamileliğimde mide bulantım var ama kusma olmadı şimdilik😇
minikmucizeemaak Nesli-diba İlk baştan beri bulantı hapı kullanıyorum. Cinsiyet öğrenmeden 1 hafta önce 2 günlüğüne bırakmıştım şu içsem çıkardım 27+0 ım bugün bu hafta bırakmayı deniyorum ilacı miğde bulantım ara ara oluyor akşamları 2 ilaç yerine tek ilaç alıyorum
1cocuklumom sevcan_35 12 de kız dedi 14 de erkeğe benziyor dedi 15+4 fe kesin erkek dedi nedense ben hala güvenemedim detaylı usg bekliyorum
1cocuklumom minikmucizeemaak bana da öyle demişti kız deyince sonradan erkek deyince ilk tuhaf olmuştum bi oğlum var bi de kız olsun diye sanırım ama Allah bana bi erkek evlat daha nasip etti sağsalim doğsunlar inşllah ❤️
minikmucizeemaak 1cocuklumom Bende hep erkek hissediyordum, Rabbim biliyor ya nedense erkek istiyordum ilk. Sağlıklı olması en önemlisi tabi. Netleştirmeye gittik erkek dedi çok şaşırmadım 😂
-meso- sevcan_35 13 haftalıktı erkek demişlerdi diğer ay gittik kız dediler sonra başka Bi doktora daha gittik kızda olabilir erkekte göremiyorum göstermiyor dedi en son geçen ay kesin olarak kız olduğunu öğrendik 😁
Seyma0101 Seyma5461 Seyma5461 bana erken söyledı ya tahmın edıyorum net degıl dedı ama sonra da kesınlestı
Seyma5461 Seyma0101 ya ne güzel benimde ay sonunda randevum var 16+4 olucaz o zaman kadar insallah bu sefer öğrenirim