Kan ilacına bende yeni başladım hangisi kilo yapıyormuş ? Benim kilo alımımdan dolayı doktorumdan uyarı aldım 🙈 kilo yapandan vermemiştir herhalde
    emineeeeee genel olarak çoğu yapıyor tabi bu yapısal sanırım çünkü bazı bayanlarda hiç kilo alımı olmamış😂
      Nezaketyildiz ben ilk çocukta 20 almıştım doğumdan çıkınca 10 kilo gitmişti 😂🙈bakalım bunda nasıl olacak
      Gamzeckr evet ben de şok inanın yorumlara bakın bebim haftamda olup sadece 1 kilo alanlar varmış😂😂
      Mehtapyavuzzz ben hamilelik öncesinden beri kan ilacı kullanıyorum ve kilo yapmıyor kan ilacını lğtden kafaya göre bırakmayın buna doktorunuz karar versin sırf kilo almamak adına o ilacı keserseniz doğuma yakın bir zamanda çok sıkıntısını çekersiniz 8 aylık hamileyim en baştan beri kanım toparlanmıyor maalesef değerim hep düşük keşke tek derdim kilo almak olsa ilaçlarım işe yarasa
      YagizAsyaMom nasıl sabit duruyorsunuz bebek gelişmemiş mi yoksa siz kilo verdiniz ondan mı sabit geliyor size. 5 hafta kalmış çünkü. Kan değerlerim normal ilk çocuğumda da aynı değerlerdeydim verilmemişti. Şuan pekmek kuru üzüm yeşillik doğal yollarla almaya çalışıyorun 8 ay gibi başlayacağım tekrar
      Atlarlayasayan kontrol ediyorum zaten normalde gebelik öncesinden daha az yiyorum ve karbonhidrattan şekerden asitli içeçeklerden zaten hep uzak durmuşumdur. Tek fark meyveyi ve sebzeyi arttırdım. Günlük 45 dk yürüyüşte yapıyorum. Bunlara rağmen haftada yarım hatta 1 kilo aldığım bile oldu.
        Mehtapyavuzzz Kilo yapıyo ama bırakmayın cok öenmli hamilelikte kan ilacı hatta son haftalarda günde 2 içmenizi isteyebilir doktorunz. Ben ilk kullanmaya başladgmda kilo aldırdıgını fark ettim ama yememe içmeme dikkat ettim suan son haftamdaym toplam 11 kilo aldım. Sadece ona baglama kiloyu dikkat et biraz cok almazsın.
          Mehtapyavuzzz meyve çok kilo yapıyor günde 2 yü geçemek gerekiyor o da sabah ya da öğlen yemek lazım şeker çünkü.bir arkadaşım bir leğen meyve yiyordu hamileliğinde 30 kiloyla gitti doğuma 🤦🏽‍♀️