Deryaa84 Esomami :)) bünyeden bünyeye değişir tabii.. olaun nasılsa gitcek koşturmaktan vs.. afiyet bal şeker olsun 😀
Umutdeniz Esomami bende hiç içmem bakma ilaç kullanıyorm onun bahanesyle günde 2 bardak kendmi zorluyorm şimdi 34haftalıgm 7 kilo aldım
CansuCaTurkmen Esomami 28 haftalığız 15 kg aldım ama hiç mide bulantısı yaşamadım üzerine sigarayı bıraktım suyu da fazla tüketiyorum ama zorla değil.
Dyg34 Deryaa84 ama zararlı diyorlar işte 🤷♀️ Doktorlarda biri başka biri başka yine siz bilirsiniz ben sadece olanı söyledim
CansuCaTurkmen Esomami normalde hamile değilken daha çok mide bulantısı yaşıyordum 😂 hamile kalırsam naparım ben diye düşünürken şansıma hiç mide bulantısı yaşamadım üzerine birde 3.haftalıktık öğrendiğim de hemen sigarayı bıraktım sonra gelsin kilolar 😂😂😂
Melike658 Deryaa84 2.5 3 litre içiyorum hele bu aralar gece bile kalkıp su içiyorum canım ben ☺️ Suyu seviyordum daha çok sevmeye başladım 😂
Deryaa84 Melike658 aynen bende gece kalkıp içiyorum. Bi de mandalina ya da muz yiyorum yeni adetim bu 🤣🤣
Esomami CansuCaTurkmen aynen oyle cnm bende yasamadm boylexaldm gtti halada aliyrm🤣🤣 dogurana kadar kimseyle gorusmek istemiyorm dusun uuu nolmuss sana sissmisin diolar die gerci dienlerde cok zayif degilde🤣🤣🤣
Ozlem0138 Deryaa84 benim su hiç aklıma gelmiyor çok az içiyorum havalar soğuduğu için günde belki 1 lt
CansuCaTurkmen Esomami valla ben boy boy fotoğraf hiç takmıyorum 😂😂 fıldır fıldır geziyorum daha çok şükür şişmişsin diyen olmadı ama daha doğurmadın mı soruları artık bitiyor beni 😂😂😂
Annesininbalbocugu Deryaa84 Ha ha ha aynı ben gibisi. Eşim eve su taşımaktan yoruldum diyor artık adamcağız bıktı 😂 Bende çok su içiyorum aynı yemek gibi geliyor bana
Ozlem0138 Eda81 bendede mantar oluştu şimdi bol bol içmeye çalışıyorum fitil verdi kaşıntı ve yanma var kaç haftalik bebek canım
Mervenin Deryaa84 canım bende öyleydim 4 litreyi geçiyordu bazen içtiğim su bebeğin suyu çok fazla dedi doktor gebelik şekerinden şüphelendi benden haberin olsun şekerine baktır bir bence
Krm Deryaa84 benimki de neredeyse sadece su olarak 5 litreyi buluyor bı de diğer sıvılar var tükettiğim. Ama zorlamadan sürekli susadigim için içiyorum. Yoksa 3 lt rahatlikla yeter sağlık açısından.