Fatos0121 Kızlar ben bugün muayene oldum bebeğin kesesi görüldü ama üstte olduğunu ve sağlıksız bir gebelik olabileceğini söyledi sizden gidenler oldu mu acaba kese hakkında neler söyledi
Mrv4 Fatos0121 cıddıı mısınız ee pekı napılcakmıs sızın bebegınız ıcın kese yukarda olunca nelere sebep olabılıyormus
Mrv4 Fatos0121 dayanamadım bugün keseye bakmaya gıttım perşembe gtcektım 😂gördük çok şükür keseyı saglıklı gebelık dedi doktorum haftaya çarşamba kalp atışına gitcez ınsalah ☺️
Fatos0121 Mrv4 bilmiyorum ki sadece byle gebeliklerde sağlıksız diyoruz dedi kese yeri önemliymiş bizimki göründü ama bı tık yukarıda dedi
Fatos0121 Hakanuran beta aldı tekrar düşmüş olabilir dedi ama beta miz normal çıktı yükseliyor yani ultrason eskiymis inşallah ondan kaynaklıdır cuma özele gidiyoruz
eylulkeskin_08 5+3 günlük hamileyim cuma günü randevum var keseyi görmeyi umuyorum bi yandanda korkuyorum. Adet ağrısı gibi ağrılarım var normal midir birde göğüslerim çok acıyor. Bu arada haftayı kendim hesapladım adet tarihime göre inşallah doğrudur
Mrv4 eylulkeskin_08 o ağrılar bende de çok fazla hıc korkmayın gayet normalmıs bende bugün keseyı gördüm çok şükür darısı size ınsalah ☺️☺️
aleynauyar eylulkeskin_08 çok normal bende bu gün 5+3 ve bebeği gördük ağrılar bende de oldu göğüs hassasiyeti de var hiç bir sıkıntı yok olabilecek şeyler
eylulkeskin_08 Mrv4 biraz da olsa içimi rahatlattınız teşekkür ederim cevabınız için siz ne kadarlıkken gördünüz keseyi
Fndk33 sedaus ben prof sefa kelekciye gidiyorum . Ama ben daha önce tekrarlayan gebeliklerim var cocuklarım var ama kayıplar oldugu icin daha titizlikle bakıyor Sefa hoca
Fatos0121 Fndk33 inan bende byle syleyince doktor şoka girdim devlet Hastanesi’nde ki cihaz çok eskiymis yanılıyor olabilirim dedi cuma iyi haber almak istiyorum özele gidcez
ferideeerciyes Bende 5 haftalık hamileyim kese göründü bebiş görünmedi 😃bizde pazar günü gideceğiz inşallah 🙏🏻
Fndk33 Fatos0121 iyi düşün iyi olsun 🙏 bencede yanılıyor . Özelde bir yere de gidebilirsin en azından kafan rahatlasın . Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏
Fatos0121 Çok kafaya taktım sabahtan beri keşke diyorum direk özele görseydim de byle bı olasılık duymasaydim
Mrv4 Fatos0121 bence özele ee gözük bı kafana takma bazı doktorlar bılıncsız ve yanlış bılgı verebılıyor maleeswf başka doktora da gözük ınsalah güzel haberlerını alırız 🫶🏻
Hakanuran Fatos0121 içini ferah tut inşallah her şey yolundadır. Saglıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻💕
Rbs6008 Fatos0121 bugün keseyi gördük şükür 5 haftalık ❤️haftaya kalp atışı ve bebişi görmeye gidicez salı gel dedi ama ben cuma gidicem sanırım biraz daha belli olsun diye.