Hakanuran Fatmaaa95 benimde son adet tarihim 24 Temmuz bugün kalp atışlarını aldık çok şükür 🤭siz kalp atışlarını dinlediniz mi
Mrv4 Fatos0121 bence özele ee gözük bı kafana takma bazı doktorlar bılıncsız ve yanlış bılgı verebılıyor maleeswf başka doktora da gözük ınsalah güzel haberlerını alırız 🫶🏻
Hakanuran Fatos0121 içini ferah tut inşallah her şey yolundadır. Saglıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻💕
eylulkeskin_08 das_kub kese için erken olabilir ben 5+2 yim bana kese daha görünmez demişti devlette bi doktor cuma özele gidicem inşallah görürüm kalp atışıda 6-7 haftalarda diye biliyorum
byzblt das_kub adet tarihlerimiz aynı ben de keseyi göremiyorum beta değerim artıyor ama korkuyorum ultrason eskiydi acaba ondan mı
Fndk33 Fatos0121 iyi düşün iyi olsun 🙏 bencede yanılıyor . Özelde bir yere de gidebilirsin en azından kafan rahatlasın . Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏
Fatos0121 Fndk33 cuma günü hayırlısıyla bende yanılma olduğunu bı sıkıntı olmadığını duymak istiyorum sadece 🤲
aleynauyar eylulkeskin_08 çok normal bende bu gün 5+3 ve bebeği gördük ağrılar bende de oldu göğüs hassasiyeti de var hiç bir sıkıntı yok olabilecek şeyler
eylulkeskin_08 aleynauyar evet göğüslerim patlayacak gibiler 😄 ara sırada adet sancısı gibi sancılar girip çıkıyor ama bebişimiz için değer tabikide inşallah bende görürüm keseyi
aleynauyar eylulkeskin_08 görürsünüz bazen cihazda eski olduğu için minik bebekleri göstermediği olabiliyor gittiğiniz yerde ki cihaz nasıldı
eylulkeskin_08 aleynauyar hiç bilmiyorum ilk defa cuma gideceğim işte ama mesela devlette görünmez demişlerdi betan 3000 üstü olursa görebiliyoruz dediler
Fatos0121 Kızlar merhaba biz cuma günü kontrolümüze gittik herşey yolunda kalp atışını duyduk bebişimizi gördük kese sağlıklı çok şükür 😍😍😍