Birce_19 5+5 bugün, dün karından ultrasonla görünmedi. Vajinal ultrasonla görüldü. Daha önce mol gebelik geçirdiğim için sıkı takipteyiz cumartesi tekrar gidecegim. Belki bebegi de görürüz
Edaa3595 Mrv4 benim de son adet tarihi 30 Temmuz biz kese gördük kalp atışı için cuma gidicem Perşembe gittiğinizde bana da haber eder misiniz bende çok heyecanlıyım zaman geçmiyor resmen iteliyorum günleri 😂
Mrv4 Edaa3595 hahah tamam buraya yazarım zaten sızı etıketlerım ☺️ınsalah kalp atışı da duyulur da hayırlısıyla ☺️sorma gecmıyor günler bıan önce perşembe olsa dıyorum 🫠
esraa1717 Edaa3595 benim de 30 Temmuz bi kaç kişi aynı anda hamile kalmışız bende çarsamba gidicem kalp atışı için inş sağlıklı bi şekilde duyarız🥰🍀
sedaus diddemmt ben henüz doktor takibine başlamadım. Size kime gidiyorsunuz ya da kimi düşünüyorsunuz. Pazartesi için Özel Karataş hastanesinden Aysel hanıma randevu alacağım bir arkadaşımın önerisiyle
Lunalunay 4.5 haftalık gebeyim çok sabırsız biri oldugum için artık yarin vajinal ultrason isteyeceğim sizce zararı olur mu?
Fatos0121 sedaus canım herkes farklı şehirlerde galiba ama sadece önemli olan doktoruna isinman ve yeterli gelmesi bence 🥰
diddemmt sedaus Karataş’a İrem hanıma gidiyorum. Öncesinde de genel kontrol amaçlı gitmiştim memnun kaldım
Fndk33 sedaus ben prof sefa kelekciye gidiyorum . Ama ben daha önce tekrarlayan gebeliklerim var cocuklarım var ama kayıplar oldugu icin daha titizlikle bakıyor Sefa hoca