DamLaa Gamzedenizli yenişehir tarafındayım canım. 29 yaşındayım bebişimde 8 haftalık😘 sizler nerede oturuyorsunuz?
Gamzedenizli Damla inşallah bebegini saglikla kucağina alırsin bende 27 yasindayim yakin sayilirim sana akkonaktayim tersparka cok geliyoruz gezmeye bende sıkıldığım icin girdim buraya tanidigim yok denizlide yanlizim zor
DamLaa Gamzedenizli inşallah canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz🙏 Zor olur canım kolay değil. Ben calışıyordum bankacıydım ama bebeğimin düşük tehlikesi olduğu için ayrıldım işten😞 bütün arkadaşlarımda calışıyor benim de canım cok sıkılıyor😔
Fatma_kahve Iste kimseyi tanimiyorum burayi da cok fazla bilmedigim icin esim bi yere çıkarmıyor hergun onun ailesiyle kardesleriyle otur otur cok bunaliyorum
Gamzedenizli Ayni binada mahallede kimse konuşmuyo kimse yok oturup kalkılcak vakit gecircek biri olsa sıkılmıycak insan
Fatma_kahve Insallah kızlar en azindan vakit gecirirz sıkıntılarımızi paylaşırz siz yas olarak benden büyük olsanizda 😏
DamLaa Gamzedenizli canım halk eğitimin değişik ve güzel kurs hizmetleri oluyor ondan yararlanabilirsin. Mesela seramik kursu,resim kursu falan oluyor cok güzel oluyor hem cevre de edinirsin.