Gamzedenizli Neresindensiniz kizlar bende denizlideyim yanlizim ve cok sıkılıyorum burda sosyallesip cevre edinebileceğim tavsiyeleriniz varmı
Fatma_kahve Bende çok sıkılıyorum bir de baska sehirden geldim hickimsem yok burda kayhanda oturuyorm sen
Gamzedenizli Bende başka yerden geldim buraya tanidigim kimse yok cok sıkılıyorum akkonaktayım bende alışamıyorum kimse olmadigindan cok zor kaç yasindasin
Gamzedenizli Aslende buraliyim ama ailem koyde ben merkezdeyim o yuzden uzak burdada tanidigim kimse yok sen nerelisin nasil vakit geciriyosun benim instgram yok ki canim o yuzden ekleyemem ki
Fatma_kahve Gamzedenizli afyonluym bende Burda kayinvalidemgille birlikte oturuyorm vakit geciremiyorum cok sıkılıyorum 😌
DamLaa Fatma_kahve Ben aslen Denizliliyim yenişehirde terasparkın yan tarafında oturuyorum. İlk bebeğim düşükle sonuçlandığı için şimdiki hamileliğimde sürekli yatıyorum. Can sıkıntısından bu uygulamayı indirdim ama cok güzelmiş böyle sohbet muhabbet vakit geciyor valla😘😘
DamLaa Gamzedenizli yenişehir tarafındayım canım. 29 yaşındayım bebişimde 8 haftalık😘 sizler nerede oturuyorsunuz?