edaisikkaya Mummumlilo hayır dönmesini artık beklemiyoruz diyolar ama keyifleri öyle istiyor bebeğin kilosu da fazla dönmez diyolar ama yine de almıyolar makat geliş olduğu halde
edaisikkaya edaisikkaya Mummumlilo zaten 3750 kiloyla dönmüş bir bebek bile zor doğar ki bu makat aniden sancı falan bişey olsa nolcak bilmiyorum
ruya-s edaisikkaya maşallah bebişe ama bi - + 300 gram oynuyormuş ultrasonla gerçek doğum kilosu arasında
ruya-s edaisikkaya doktorum sezeryan masasında döndü bi kadının demişti belki döner son ana kadar ama ben artık doğurmak istiyorum cinsiyeti ne bebişin
edaisikkaya ruya-s o ufak bi ihtimal kilosu az olsa şansı var ama benimki imkansız gibi, KIZ olcak inşşallah💖💖
edaisikkaya Mummumlilo hiç zannetmiyorum kadın bugün resmen 40 da kontrole gel diyor ne gün ne bişey neyi bekliyor saçma sapan iş
Mummumlilo edaisikkaya bir sonraki randevuda ısrarcı ol sancılarım oluyor artık doğurmak istiyorum falan desen
mommyily edaisikkaya gerçekten bu ben ya daha şimdi kontrolden geldik 39+4 deyiz hala haftaya kontrol veriyor ne sancı ne su gelmesi ne açılma var hiçbir şey yok 0 yani