Gizem1412 Benimde 38+5 nişanım geldi 2 gün oldu ama sancı yok bebişte aşırı hareketli özellikle şu 3 saattir bakalım
Mummumlilo Ben 39. Haftadayım 40 a gireceğim ama kızım gelmiyor😔 karın bölgesi iri olduğu için pazartesi gel alttan müdahale edelim açılacak gibiyse sancı verelim deilse sezeryanla alalıö beklemenin anlamı yok dedi🙄
edaisikkaya Mummumlilo benim de makat geliş ve kilosu 3750 normal doğması mümkün değil ama almıyor bekliyor devlet hastanesi
Mummumlilo edaisikkaya ben devlete de gidiyorum devletteki doktorumda herşey yolunda bekleyelim dedi ama beni ki kafası aşağıda belki sizinki döner diye bekliyordur doktor suyu falan iyise besleniyorsa bebek devlet bekletiyor ama özele gitsen hemen sezeryanla alalım der.
Gizem1412 edaisikkaya bilmiyorum ki canım bende şuan benimde hareketli bilen vardır belki doğum yapmışlardan
edaisikkaya Mummumlilo hayır dönmesini artık beklemiyoruz diyolar ama keyifleri öyle istiyor bebeğin kilosu da fazla dönmez diyolar ama yine de almıyolar makat geliş olduğu halde
edaisikkaya edaisikkaya Mummumlilo zaten 3750 kiloyla dönmüş bir bebek bile zor doğar ki bu makat aniden sancı falan bişey olsa nolcak bilmiyorum