Beybist 54 koloniler hamile kaldım 37+5 haftalığım 74 kilo oldum ama bebegimnhaftasina gore oldukça iri maşallah 😄
Kvldn Sibeltolga yalnız kızımdada öyle oldu 55 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile doğuma girdim 7 kilo gitmişti 1 ayda hepsi inanın kendiliğinden gitti 4-5 ay zayıf kaldım smdi yine gebeyim 😭 daha catlaklarımın kırmızılıgı gitmemişti
Merve71 Betulkarakus4 78 ile hamile kaldım 72 ye düştüm şimdi 77.5 kiloyum ve 31+1 günlük hamileyım 😂😂
Merveakts Merve71 yaa ben de 79 ile hamile kaldım daha yolun çok başındayım ve kilo almaktan çok korkuyorum nasıl verdiniz hamileyken 🙆🏼♀️
Hgemr 63 kilo ile hamile kaldım 16.haftaya kadar 5 kilo verdim,şu an 38.haftadayım kilom 65 😊 iştahlı bir hamile değildim,ciddi mide sıkıntısı yaşadım,hazımsızlık hâlâ da yaşıyorum 🤧
Nurayocal Betulkarakus4 boyum 1.65 57 ile hamile kaldim. 19. Haftaya kadar almadim. Simdi 28. Haftadayiz 8 kilo aldim. Bir de o kadar dikkat ediyorum. Hamurisi, tatli o bu yok. Bol yuruyus hareket var hatta yuzme, yoga filan ama.. bunye meselesi iste..
Sedaahmet Betulkarakus4 55 le hamile kaldım. 20.haftaya kadar sadece 2 kilo almıştım. 20.haftadan sonra 4 kilo aldım.😂Suan 23+5 haftalığım. Yani şu son 3 haftada 4 kilo almışim 🙈😂 61 im şuan.
AysegulAloluAcikgoz Betulkarakus4 44 kiloyla hamile kaldim suan 29 haftaligim 4.aydan sonra kilo aldim 56 kilo oldum canim :)
ZehraEmirolu 40 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ay 38e kadar düştüm şimdi 50 kiloyum 33. Haftamız aldığım kiloları geri vermemek tek hayalim 😂
Smyyglgn54 Betulkarakus4 63le hamile kaldım.şimdi 68'im. 21+1 haftalık hamileyim😏eşim 80e kadrar yolun var deyip beni ayar ediyor🤦♀️🤦♀️
Elifinzeytini Merveakts ilk aylar çok kustum 🤮 ozaman bi kilo verdim sonrada devamı geldi aslında hiçde dikkat etmiyorum