pitircikannesi1 BuseBasderici bende bazen 3 bazen daha fazlasını içiyorum canım susuz asla yapamam çünkü 😁
premsesanasi Betulkarakus4 50 kg ile hamile kaldım. Beşinci aya kadar 3 kilo ile geldim. Şimdi 5 buçuk aylık olduk 55 kg oldum.
aslhnyz Betulkarakus4 60 la hamile kaldım ilk 14 haftadan sonra falan kilo almaya başladım şu an 31+1im 10 kilo aldım boyum 1.70 biraz onun avantajını yaşıyorum fiziksel olarak kilom belli olmuyor hala geçen seneki kıyafetlerimi giyiyorum sadece pantolon aldım o da karnımdan olmuyor diye o 10 kilo nerde hiç bilmiyorum
Kvldn Sibeltolga yalnız kızımdada öyle oldu 55 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile doğuma girdim 7 kilo gitmişti 1 ayda hepsi inanın kendiliğinden gitti 4-5 ay zayıf kaldım smdi yine gebeyim 😭 daha catlaklarımın kırmızılıgı gitmemişti
Gozdebicer pnargs son adet tarihine gore denk gelmeyebiliyor benim ki de usg ye gore kac haftalik oldugu kesinlesti son adetime gore degil
pnargs Gozdebicer anladım canım alalh razı olsun dediğin gibi son adet tarihine denk gelmiyor benimkide merak ettim öyle oluyor mu diye teşekkür ederim rahatladım 😍😊
Sewal Ecrncemre34 ya ben yememe o kadar dikkat ediyorum bol su içiyorum 23 haftalık gebeyim 4 kilo aldım sen ne yaptın bu kadar az aldın .
Baklava Betulkarakus4 46-47kilo ile hamile kaldim 😅 hemen almaya basladim 😅 Dediler mideni bos birakma bulanmasin ah bilsem yermiydim doluda bosda bulandi kilo da bana kaldi hic vermedim 😅 32+0bitiyo daha ne kadar alacagim belli degil 😅
Sewal Ya kızlar bende 23+4 günlük hamileyim yim 57 ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum ama ben hiç almak istemeyenlerdenim almamak için bol su içiyorum Bu işe yarar mı
BusraSY Betulkarakus4 95 ile hamile kaldım doğuma girerken 98 kiloydum 1ay önce doğum yaptım şuan 89 kiloyum 🥰🥰