Merveakts Merve71 yaa ben de 79 ile hamile kaldım daha yolun çok başındayım ve kilo almaktan çok korkuyorum nasıl verdiniz hamileyken 🙆🏼♀️
Merve71 Merveakts valla bende anlamadım ki 🙈 iştahım gayet iyiydi bulantı kusma da olmadi nasıl verdim bilemedim sanırım düzenli dikkatli beslenince verdim herseyi kararında yedim bol su içtim 😊
Bahcedomatesi BuseBasderici ya gerçekten tebrik ederim normalde de mi yiyipte kilo almayanlardanmıydın yoksa 🙈
BuseBasderici Bahcedomatesi ayy yok kuzum hep çok yiyorum ama zar zor alıyorum🙄 ama çok iştahlı birisiyim yani tatlı yiyip bir saat sonra da ekşi yiyen birisiyim ne olduğum belli deği😂
Hsrt42 Bahcedomatesi Hamileleikte şeker çıktı insülin kullanıyordum bi yandanda diyet yapmam gerekiyordu
Elifinzeytini Merveakts ilk aylar çok kustum 🤮 ozaman bi kilo verdim sonrada devamı geldi aslında hiçde dikkat etmiyorum
canmny Betulkarakus4 Herkesin kilo alımı farklı olur. 25. Haftamdayim Aynı haftada olduğum biri 2 Kilo aldım yazmış biri 6 diğeri 9. Vücud yapısına göre değişen bir şey ben 58 ile hamile kaldım suan 72 yim 14 Kilo aldım ve 25 falan olurum doğuma kadar.
Yenianneyimmm canmny bende 48 ile hamile kaldım ve hayatımda ilkkez tartı da 63 ü gördüm 30+1 haftalığız bende Doğuma kadar 70 i bulurum herhalde ☺️
Denizbetul Betulkarakus4 60 ile hamile kaldım 14. Haftamda kilo almaya başladım şuan 39. Haftanın içindeyim ve 70 kilo olmuşum
Shr Betulkarakus4 Bende 49 kilo ile hamile kaldım senin hesap kilo alacağım yanaklarım tombiş olacak diyordum şuan 30 haftalığım 12 kilo aldım ama hala zayıfım 😁