Y3liZzZ gamzee07 amaannn yarasın bosver bacım hamilelikte de yemenin tadı başka hamileyim ben diyip işin içinden çıkıyorsun 🤣
Tugcebasak gamzee07 kızımda erik baklava jelibon turşu şu an oğluma hamileyim elma hamburger içli köfte
Gamzece Hediye_handur evet bende hamileyim içim yanıyor yutmak istiyorum tüm tüm annem bu yüzden sürekli arayıp buz falan yeme sakın diyor ebe o zaman öyle söylemiş
zelium12 adatuna yalnız olmadığıma çok sevindim pis egzoz kokusu,süpürge filtresi kokusu aşeriyorum 😂 gerçi demir eksikliğinden oluyor orası ayrı ama çok canım istiyor 😂😂
adatuna zelium12 ya bu sadece demir eksikliği ile açıklanmamalı yani bir insanın canı nasıl bu kokualrı çeker bazen aklım almıyor bak gece gece aklıma süpürge filtresi kokusu soktun canım çekti snsn
Kbraozdemir0206 gamzee07 ilk gebeliğim ve erkek sadece portakal istedi canım hala çok isteyerek yiyorum buldukça başka hiç bsey asermedim
Dilansmr21 Gamzece benim ablam da sizin gibiydi çok buz yedi ve bebek anne karnında bronşit oldu kesinlikle aşırı soğuk şeyler ve buz tüketmeyin doğuma kadar. İçinizi ferahlatacak şeyler tüketin
Gamzece Dilansmr21 böyle karnımın içi yanıyor şu an dondurma yiyorum sordum doktor dondurma ye buz yeme dedi