Sumeyye_g gamzee07 mide bulantıların düzgünce anlayamadımki ne istediğimi bitek banamı öyle oldu ne ama sürekli dondurma yedim içimi rahatlatıyordu bide komşunun bahçesinde incir vardı bisürü ondan yedim ha tek bi canım sarma yemek istedi anneme yaptırdım yedim bide keşkek
Ummi_22 Asermek değil de canım hiç tatlı şeyler istemedi genel olarak mide bulantısıni bastırsın diye peynir ekmek,elma, erik , tuzlu krater yedim. İlk defa dün canım çikolata istedi cinsiyet belli değil 😐😐
gamzee07 @Gulsahim tersi olmuş kız 😂🫶😘 Benim de oğlumda baharatlı hep acılı şeyler Kızımda tatlı eşki
Gulsahim gamzee07 ye tatlıyı doğur hakkiyi ye eksiyi doğur Ayşe’yi 😁😁😁🤭🤭 aynen canım benimki hurafeye uygun ama seninki tam tersi olmuş
adatuna zelium12 ya bu sadece demir eksikliği ile açıklanmamalı yani bir insanın canı nasıl bu kokualrı çeker bazen aklım almıyor bak gece gece aklıma süpürge filtresi kokusu soktun canım çekti snsn
-Mercimek-4 Hediye_handur Annem bana hamileyken kutu kutu buz yemiş zararı yok merak etme hiç üşümedim belki onunla alakalıdır bağışıklığım sağlamdı 😄