gamzee07 @Dicle06 😂tabi canım kiminle oluyor kiminde olmaz ama gördüğünü ye canın çekmese de sütün çeker 🙏🏼🙏🏼🥰
gamzee07 @Denisdenis cidden ben de öyleyim. Canım annemin yaptığını yerim bide eşki eşki bide az baharat 🥰😂😂canım çekti
Enas2365 Gamzece Haydaa espri sandım ya ben inandırıcı gelmedi bebekle buzun ne alakası var vücut sıcaklığında buz kalmıyor ki. Köydeki ebe azıcık cahil miymiş neymiş 😬
Gunesmoms gamzee07 bence böyle postlar açılmamalı. Gerek yok saçma yani. Herkesin canı burda bişeyler çekebilir. Post’a girmeden bile Aşerdiniz kelimesi benim aklıma şuan erik getirdi mesela . Günahı ayrı vebali ayrı oluyor.
Emanetimmm Haftadan gidiyoruz ama of şu olsa da yesem dediğim hiç bişey olmadı henüz. Bunun bi zamanı var mı ki ya da neyle alakalı?🤔 Ben gibi olanlar da vardır belki☺️
gamzee07 @Gunesmoms canım Benim çekti gitim aldım gidip alınacak şeyler Canı çeken zaten hemen çıkar okumaz hepsini 🙏🏼
Y3liZzZ gamzee07 oğlumda ilk sütlaç gece 4 te yemek sepetinden söylemiştik tabağın dibinde damla kalmamıştı🤣 eşim deliye bakar gibi bakıyordu 🤣🤣 şimdi de kızçem yolda beyaZ dut istedim ama bulamadık yiyemedim hala inşallah çıkmaz vücudunda 🙈🙃
gamzee07 @Y3liZzZ 😂😂😂valla yediklerim bana yarıyor ilk gebelik te aynı dı. Oğlum 250 ben 85 olmuştum kendimi ilk defa öyle gördüm ama 4 cü ayım da büyüm ödem kilo giti 🙏🏼😂
Y3liZzZ gamzee07 amaannn yarasın bosver bacım hamilelikte de yemenin tadı başka hamileyim ben diyip işin içinden çıkıyorsun 🤣