Asel-mina3465 adatuna Ay bende yeşil sabun kokusuna ölüyorum ve toprak yiyorum resmen bitiyorum bu ikisi için.🥹
Asel-mina3465 5995 Benimde toprak,yeşil sabun,beyaz sabun ve birkaçtane deterjan daha var ölüyorum resmen.şuna söyleyince bile sanki kendimden geçiyorum.🥹🥹
Nazlimmm İlkinde pek bişi asermedimde bunun son ayları hep tatlı çok tatlı daha fazla tatlı sütlü şerbetli tatlının her türlüsü
ms_annisko gamzee07 başlarda salatalık turşusu, sadece onu yedim kavanoz kavanoz. Sonra aklıma ne eserse anlık canım ne çektiyse 😅
Memuranne2 gamzee07 asla aşerme olmadı kızım da ikinci kızıma gebeyim yine yok keşke canım bişeyler istese
1yldzsema-1 gamzee07 ben hiç aşermedim ki 🤣😂 ama normal bir insanın görünce bile canı çeker ya öyle oldu erik karpuz falan ama aşırı derece böyle şeylik olamadı 🤣
Duruu2506 gamzee07 bende oğluma gebeyken deli gibi incir aşerdim öevsimi deildi 3 ay deli divane incir aradık bulduğumuzdaki yedigim ilk incirin tadı hala damagımda ölüyodum resmen 😂😂 bide başlarda cok fazla balık istiyodum
Ozgeee36 Elif380 yani bana şu ayda ye demediler sadece hamilelikte ayva yemekten bahsettiler bende herhangi bi aydaydım tam hatırlamıyorum 7 yıl geçti yedim ve gerçektende gamzeleri var sende yiyebilirsin geç değil bence denemekten zarar gelmez yemiş olursun en azından 🤩🌼
Ebus2045 gamzee07 ilk oğlumda deliler gibi salatalık ve brokoli yedim ama her Allah’ın gunu eşim işten çıkar alır gelirdi abartısız günlük 2 kilo salatalık yerdim. Şuan ikinciye hamileyim bundada domatesli kaşarlı tost yedim sürekli midemi bulandirmiyordu.
Melek-Gundogdu Kızında çok fazla kısır, çiğ köfte, turşu suyu, erik , kivi aşerdim. Hala da ekşi tüketiyorum. Tatlıdan tiksindim kesildim.🌹🌹🌹🌹🌹🌹
mucizem0111 Şimdiki gebeliğimde Bol limonlu çoban salata turşu erik bol limonlu çiğköfte Oğlumda daha çok tatlı şeyler canım istiyordu diye hatırlıyorum
happyhappy123 İlk aylarda her şeyden tiksindim ilk 4 ay sonra düzeldim özellikle bişeylere aşermedim ama meyve türlerini canım çekiyor genelde