Aden_zeynep Benim aşırı bulantılarım olduğu için herşeyden tiskinmistim ama bulantım gectikten sonra kavuna aserdim şimdide oyleyim bı tanesini kendim yerim😂
Efnan3443 Lahmacun içli köfte karpuz çiğ köfte cnm hep bunları yemek istiyor ama lahmacunla içli köfteyi yiyemedim 😏🌸
Kayhanyasemin Tatlı aşermiştim en çok sürekli tatlı yeme isteğim vardı şimdi ekşi ve tuzlu şeylere bayılıyorum
nefessmommm gamzee07 inanır mısınız herşeyden istemiştir canım gebelik öncesi de sürekli canım bir şey istediği için ne aşerdiğimi bilemedim ve canım ne istiyorsa azı karar çoğu zarar diye düşünerek yedim 😂
okk gamzee07 hiç bir şey aşermedim hiç bir şeyi öyle ağzımı sulandıracak rüyalarıma girecek kadar canım çekmedi de istemedi de 🤷🏻♀️
sacmalamakizim gamzee07 Tuzlanmış salatalık 😂 teyzemin kızının nişanı vardı oraya gidecektik, önce aradım salatalık var mı diye yokmuş, marketten aldım bol tuzlayarak yemiştim unutmuyorum. 😂 Doğumdan sonra daha çok aşermiştim nedense lohusayken 😄
busraayksll gamzee07 Çok enteresan şeyler aserdim bence ben🤣 yeşil elmaya limon sıkıp yedim ilk defa, şalgamlı mantı çekti canim hiç yemedigim halde 🤣 mıhlama çekti bide sürekli dondurma en normali dondurma🤣🤣
Deniz90- gamzee07 Bir oturusta 68 adet siyah zeytin yedim. Taze nane 6-9 hafta arasında hergun bir tabak yedim limonla hemde :) 1 kez ayva yedim Suan sabah kahvaltısını iple cekiyorum 3-4 koca dilim ezine peynir yiyorum.hatta son 2 gundur dayanamayup yatmadan once domatesle peynir yiyorum. Kendime inanamıyorum. Kıtlıktan cıkmıs gibi patlyana kadar yiyorum ama ekmeksiz 🙈
Z_e_y_a_gul gamzee07 erik olmadığı için erik canım istemişti en çok 😂 mevsimi geldikten sonra doğru düzgün yemedim bile