umudumsun35 Seymoshh ayy bende mumbar dolması aserdim bulmak çok zordu.sagolsun bir tane akrabamız vardı o yaptı gonderdi yedim ama yine aserdim yine bulamadik şırdanla telafi etmeye çalıştım benim de hep en zor bulunan neyse onu aşerdim
gecemsen gamzee07 dondurma ve et çok aşerdim ama daha cinsiyet öğrenemedim 🙈 Bu aralarda seftaliye takıldım kaldım ☺️
gecemsen baybarsmom bu aralar bende şeftali yiyorum bakalım cinsiyet öğrenemedim daha yaa 14 haftalık olduk 🤗
Seymannee Kız bebeğim olacak deli gibi mandalina aşerdim rüyalarıma giriyordu kokusu burnuma geliyordu🤭
Seymoshh Bsraacelik ben 5.gebeliğimi yaşıyorum diğerlerindede bir yada iki kere yemişliğim var zararını görmedim fakat bu demek değildir ki sizede bişey olmaz o yüzden yönlendirmek istemem zaman su gibi akıp geçiyor inş doğumdan sonra yersiniz
5995 Alyabebekk en tuhaf benimki olacak galiba. Temizlik malzemeleri…. 😆😆😆😆 beyaz sabun domestos limonlu fairy bildiğin yemek istiyorum
Asel-mina3465 5995 Benimde toprak,yeşil sabun,beyaz sabun ve birkaçtane deterjan daha var ölüyorum resmen.şuna söyleyince bile sanki kendimden geçiyorum.🥹🥹
momqq Asermek değil ama sabhlari kahvaltida domates doğrayıp birz yağ birz tuz o kadr güzle gidiyor kiiii koca bi domates yiyorm valla 🤭😁😁
Ozgeee36 Elif380 yani bana şu ayda ye demediler sadece hamilelikte ayva yemekten bahsettiler bende herhangi bi aydaydım tam hatırlamıyorum 7 yıl geçti yedim ve gerçektende gamzeleri var sende yiyebilirsin geç değil bence denemekten zarar gelmez yemiş olursun en azından 🤩🌼