RSsuer Nazlimmm yok yapmadım sadece söylendiği gibi çok düzenli nefes alıp verdim sancılarıda çok iyi hafifletiyor bence birde çok kontrollü hiç boş geçmeden kuvvetli ıkındım bunun etkisi oldu bence tabi doktorda önemli bence istese yapabilirdi ama o bana ben ona güvendim ikimizde mutlu çıktık 😂
ChemistrySK Kizimda bende 5 cm ile gotmistim hemen taktilar suniyi ya kafalarina göre is yapiyorlar ,bu yuzden erken gitmiycem bende ,evet dogum cok hizlaniyor belki ama 10 saatte dinlene dinlene cekecegin aciyi 5 saatte nefes almadan cekmek kötü oluyor
Smysn07-09 RSsuer ilkinde başına ne gelicek bilmeden yaşıyorsun şuan tecrübeliyim ve ebeler beni dikiş sırasında çok azarlamisti ins bu seferde aynı skntilari yasamam 🥺🤲🏻
Busssssraaaaa RSsuer Allah analı babalı büyütsün inşallah canım darısı biz gebelere inşallah 🥰Ortalama kaç ıkınmada doğum yaptın acaba
RSsuer Busssssraaaaa amin canım inşallah 🙏🏽 8 cmden sonra ebe düzenli ıkınma yaptırdı sayısını bilmiyorum 9 cm olup kafası tam gelince doğumhaneye gittim dört beş ıkınmada doğdu
RSsuer Nazlimmm çok kuvvetli uzun ıkınma yaptım sonra çok kısa hemen nefes aldım tekrar ıkındım doğdu
Melike_02 RSsuer ayy ne güzel Çok geçmiş olsun ❤️ Umarım bende öyle olurum çok korkuyorum doğumdan dikişten yırtılmadan sancıdan 😔
RSsuer Melike_02 Hiç korkma canım ben hamileliğimin başından beri hep en iyisini düşündüm hiç kötü şeyler düşünmedim kötü hikayeleri dinlemedim psikolojik olarak ne kadar iyiye hazırlarsan kendini öylede güzel geçiyor. Bir avazda kucağına alırsın inşallah 🙏🏽🌸
Nazlimmm RSsuer inşallah ilk doğumda benim kesi oldu dikişleri canımı çok yaktı şimdi korkuyorum yine dikiş atmalarindan
Sumeyye38_ RSsuer amin İnşallah dediğiniz gibi olur peki size bir şey soracağım normal doğum için ekstradan Hani önceden bir şeyler yapmış mıydınız spor gibi pilates gibi bu tarz şeyler yaptınızmi
RSsuer Sumeyye38_ yok yapmadım sadece bol bol yürüyüş yaptım. Spora gerek yoktu doğurana kadar ev işimi hep kendim yaptım hamile değilmişim gibi o da spor niyetine oldu bence 😂😂Sancılarım başladığı andan doğurana kadar da bol bol duşa girdim evde hastanede hep ılık su ile duş aldım çok rahatlatıyor ve açılmayı kolaylaştırıyor yani en azından bende öyle oldu