• Doğum
  • Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?

33+4 haftaya nstye gircem bebek doğum kanalına girmiş kendini doğuma hazırlarmış aşaya aşırı derecede baskı yapıyor 2. Gebelik ve sezeryan olucak 38. Haftayı beklemezsin dedi doktor bakalım sabırla bekliyorum ağrılarla sancılarla

nefessmommm sizin baya baya erken başlamış sabırsız galiba o haftalarda benim de baskı biraz yalancı ağrılarım vardı çatıda açıklık yoktu 5 günüm kaldı doğuma doğmazsa eğer sezaryen bide iri bebek zor doğacak sanırım hertürlü ben sezaryen olacağım galiba Allah yardımcımız olsun 39. Haftadayım sabah akşam ağrı baskı bel ve kasıklarım da

Bende 35+2 deyim kasıklarımda adet sancısı gibi agrı giriyor arada kasılmalar nasıl oluyor bilmiyorum ama olmadı sanırım benimde uyurken horlamama kalktığım oluyor o herkezde oluyor mu bilgisi olan yazabilir mi ve enfeksiyonu nasıl geçiriyorsunuz ben ne ilaç kullandıysam enfeksiyonum geçmedi umarım bebişe bişe yapmaz

Doğuma son 5 gün kaldı gece gündüz sancım bel ağrım oluyor ama geçiyor suyum gelmedi henüz bazen öyle bir baskı yapıyorki bakalım kaçda gelecek nişanım da gelmedi bekliyorum hafta da bir çağırıyorlar bakalım

40 haftam ve doğuma son 0 ama hala tık yok hala hareketli maşallah. Ama ne bi akıntı nede bi belirti arada kasıklarıma ağrı vuruyor bazen de adet sancısı çekiyorum fazla uzun sürmüyor

Meyabaanne çatlıyor da ondan mı kaşınıyor acaba benim kasık ve ara ara belden vuran ağrım var adet olacakmışım hissi ve ağrısı olmaya başladı. Enfeksiyona bağlı olabilir çok akıntım var cumartesi tekrar kontrole gideceğim.

Benimde son 5 gün 🙈 bekledikçe zaman hiç geçmiyorm

İlk doğumum da mecburi sezeryan olmuştu 41. Haftadaydık artık gelmeyince sezeryana alındım

nefessmommm bu ishal olayını çok merak ediyorum 35+1 im 3 cm açıklığım var ve 3 gündür habire büyük tuvaletim geliyor gaz sancısıyla birlikte doğum sancısıyla karıştırıyorum anlayamıyorum 🤷‍♀️