• Gebelik
  • Cinsiyet beğendiremedim şaka gibi insalar

Mucizem24 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim adınıza kimseyi takmayın mutluluğunuzu sonuna kadar yaşayın hamileliğinizin tadını çıkarın 💕

Ceviz6550 aynne öyle herşeyi kendi zamanlarında ki gibi saniyolar biz hamileyken tarlaya gidiyoduk biz hamileyken tarlada doguruyoduk haberimiz bile olmuyodu salvarin pacasindan iniveriyodu çocuk vs vs birsuru hikayeleri var o tarlada doğurdu diye ben de tarla bulup dogurcam sanki boş beles konuşmayı nasıl çok seviyorlar torba değil ki agizlarini diksek birini sustursan diğeri susmuyo o yüzden en iyisi kendimi geri çektim öyle konuşan insanlarla muhatap olmuyorum görüşmemeye gayret gösteriyorum kafam rahat oluyo az da olsa ama yapcak olan telefonla arayip yine yapacağını yapiyo Allah sorsun ne diyim Rabbime bıraktım artık ben oylelerini

Mucizem24 çok sinir oluyorum böyle insanlara .. benim kızım var 10 yaşında.simdi tekrar hamileyim cevremdekiler en baştan beri erkek dedi.akrabalar … En son fetal DNA yaotirmistik orada cinsiyeti öğrendik cinsiyetimiz kız 😍🥰 ben eşim ve kızım çok sevindik.herkes cinsiyetiniz belli oldu mu dedi ? Evet kız bebisimiz olacak dedim.aaaa olsunnn dediler.olsun ne ya.ben çok memnunum.saglikli sihatli olsun da gerisi hiç önemli değil dedim.olsun belki üçüncüyü yaparsan erkek olur dediler.gercekten bu insanlara anlam veremiyorum.cok erkek istiyorsan otur sen yap diyesim geliyor.şimdi Allah’ın izniyle bebeğim doğduğu zaman eve de kabul etmeyi düşünmüyorum 😅

gamzee07 kb bu konularda hassasım böyle düşünmenize sevindim cinsiyet ayrımcılığı toplum önyargılarınin yok olması dileğiyle evlat büyük nimet Allah kimsenin kucağını boş birakmasin

Mucizem24 kız olsaydı diyenlere sen dogurunca kız olsun ins de Allah bana erkek evladı uygun gördü nasip etti de eli ayağı sağlam olsun evladım olsun yeter de

Mucizem24 aman insanlar takılır mı benim ilki kızdi kayınvalidem doğana kadar erkektir dedi
    İkinci de kız şuan hamileyim sanki kötü birseymis gibi olsun diyorlar kafayı bükerek 😁. Ağızlarına kürekle vurasim geliyor
    Kimisi de 3. Yu de doguracanmi diyor
    Ben şikayetçi değilim ki şükür sağlıklı olsun erkek kizmi var hayırlı evlatlar olsunlar yeter

Mucizem24 onlar hic 5 yil mucadele edip cocuk sahibi olmuslar mi? Bi sorsaydin keske siz benim gibi mucsdele verdiniz yillarca da bebegimin cinsiyetine yorum yapiyosunuz de hayirli olsun de gec de yani. Onlara mi kalmis cinsiyeti begenmemek ayhh cok buyuk konusucam ama boyle insanlara rabbim gun yuzu gostermesin ya resmen Allaha da karşı geliyolar bakildiginda sonucta o cani rabbim veriyo cok degisik insanlar var garip yani bana boyle desinler sen yap da bi kiz biz gorelim bakalim derim valla

Mucizem24
      Amaan herkes konuşur birsey der der susmazlar himm nasip deyip tebessüm edin geçin ☺️☺️ Siz kimseye bakmayın kesinlikle kafaya takmayın herkese kulağınızı tıkayın. Veee elinizi karnınıza koyun ve oğlunuzu hissedin karnınızı sevin seneler sonra gelen mucizenin keyfini doya doya çıkarın ☺️☺️ Rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaallah 🥰🥰

O kadar boş insan var ki bu hayatta cahil konuşmayı çok severler umursama kafana da hiç takma Rabbim böyle uygun görmüş ben secemiyorum verdiğine de razıyım de kapat cenelerini yine sinirlendim..

Bsr_0 aynen öyle benden uzak kendileri gibi insanları bulsunlar diyorum

Ceviz6550 Amin inşallah bizim hakkımızda ne dusunuyolarsa rabbim iki katı fazlasını onlara nasip etsin kimine dua kimine beddua herkesin kalbine göre

Mucizem24 bişey diyeyim mi gerçekten arkadaşınız olsaydı o kisler sizden daha çok sveinmeleri gerekirdi diye düşünüyorum malesef artık insanlar başkalarının mutlu olduğunu görünce onları mutsuz etmeye çalışıyorlar ne güzel herşeyden önemlisi onca masraf üzüntünün üzerine bugünleri gormussunuz daha ne olsun annelik çok güzel bişey tadını çıkarın rabbims saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin size erkek annesi olamkta çok yakışır bir erkek annesi olarak diyorumki evlat evlattie oğlum olduğu için çok mutluyum sağlıklı çok sukur

Mucizem24 İnsanları memnun etmek çok zor benimde iki oğlum var aynı şeyler söylendi Allah bilir neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz kız oluncada farklı konuşmuyorlar emin ol kızı olanlarada aksi baskı var insanlar çok tuhaf

MorKelebek54 bizim işimize karismayi bıraktılar Allah’ın işine de karisiyolar tövbe haşa insanı günaha sokuyolar resmen benimki de kız delisi oğluma hamileyim her gittiğimde her aradığında bı kız muhabbetidir bitmiyo şimdi de daha bebeğim doğmadan insallah bı de kızınız olur demeye başladı hasta ruhlu insanlar ben normal görmüyorum artık hasta gözüyle bakıyorum böylelerine normal insan davranışları değil cunki bunlar dua ediyorum artık rabbim kaynanama da bı kız çocuk nasip etsin de benle uğraşmayı bıraksın diye 😄neymiş oğlunun evine gidilmiyomus da kıza istediği zaman gidermiş kız evlat yine bı gelir yardım edermiş vs vs ağzını tutmayı bilip iki güzel söz söyleseler sivri dillerini batirmasalar oğlunun evine de gidebilirler ama kafaları bunu almiyo bulantıdan çok kötüydüm ilk zamanlar beni görünce nolmus sana hortlak gibi olmuşsun dedi yetinemedi aradan zaman geçti sonra eşimi arayıp oğlum nolmus o öyle hortlak gibi olmuş dedi sanki hiç insan görmemiş gibi uzaylı varmış gibi karşısında ben de sinirlenip tepki verince herşeyi ters anliyosunuz ben öyle görünce üzüldüm canım sıkıldı ondan öyle dedim merak ettiğim için demeye başladı madem üzüldün öyle görünce insan gibi kızım yorgun soluk duruyosun böyle görünce üzüldüm yapmamı istediğin bsey var mı çok mu kötü geciyo vs diye düzgünce yaklaş üzülen insan hortlak gibi olmuş nolmus ona öyle demez kaynım koku hassasiyetim olduğu için sen de narkotik köpeği gibi geziyosun ortalıkta dedi yüzüme karşı ağızlarından çıkanı kulakları duymuyo tepki gösterince timsah gözyaşına oturuyolar başlıyorlar ağlamaya sizlanmaya herşeyi yanlış anliyonuz diye onlar doğru biz yanlış sanki ama hakkımı zerre kadar helal etmiyorum az aglatip uzmediler

angel4545 çok haklısınız bence de öyle anneliğin kızı erkeği yok kız da olsa erkek de olsa onlar evladımız biz de bir anneyiz ve annelik cinsiyetle olunmuyo rabbim neyi uygun gördüyse o olur onlar bize rabbimin emaneti bize de rabbimin verdiği emanete en güzel şekilde sahip çıkmak düşer ben böyle düşünüyorum 🌸

Bsr_0 aman bacim bosver kim ne dusunuyosa dusunsun o mide bulantısıni cekmis mi acaba hic kaynanan sacma sapan konusuyolar bide takma kafana kuzum bebegin iyi mi iyi cok sukur rabbime sukur edip bize de evlat verdi diye dua edeceklerine aman kiz cocugu yine gelir gider diye sacma sapan dusunmesinler once sukur etsinler takma kuzum bosver onlari hamileoigin tadini cikart bosver

Bsr_0 yazıklar olsun öyle insanlara gerçekten. Benim eşimin tarafıda afedersin aynı b*kun laciverti seni çok iyi anlıyorum eşimin annesi ve babasıyla görüşmüyorum kafam rahat.. Allah yardımcın olsun🙏🏻😔

Mucizem24 konuşmak için konuşuyorlar yeminle ya Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin demek yerine saçma sapan yorumlar yapıyorlar resmen