Vilvilvil Begleyna Aynıyız ben de 18+2 7 Şubat görünüyor doğum hala mide bulantılarıyla başım dertte 🥹
Begleyna Vilvilvil hiç sormayın benimde bulantılarım son gaz devam ediyor. Tam iyileştim geçti diyorum 1 2 gün rahatım sonra tekrar birdaha başlıyor. İnşallah doğuma kadar sürmez gerçekten çok zor bir süreç. Cinsiyetiniz belli oldumu sizin?
Vilvilvil mervemurat16 benim de oluyor kuyruk sokumu ağrısı. İlk doğumumda kuyruk sokumumda eğilme oldu bu hamileliğimde çok hissediyorum. Ben de 18+2 😊
-rzrnmrt47 minikinsantanesi bizde 16+2 olduk 🥰 hareketlerini ayırt edemiyorum hala bağırsaklarım mı kalp atışım mı bebeğim mi anlıyamıyorum tahmini doğum tarihimiz 20 -24 şubat arası dedi doktorumuz ama bakalım :) bende geceleri bel ağrısı çok oluyor onun dışında bi sıkıntımız yok çok şükür ayda bir de kontrollerimize gidiyoruz :)
Marlockaybaby minikinsantanesi aramızda 2 gün var 🙈🥰 ağrım sızım hiç yok hiç kilo almadım bebek iyi ama benim çarpıntım çok oluyor 🥹
minikinsantanesi Marlockaybaby ben 3 kg aldım şu ana kadar 🫣 çarpıntı neden oluyor ki doktorla görüşmediniz mi
Marlockaybaby minikinsantanesi doktorla görüştüğümde nedense aklımdan her şey siliniyor çok heyecanlanıyorum 😅🙈 bir sonraki görüşmemde soracağım 🥰
Gizemlibirisi007 15 haftalık✨️ 3.gebeliğim🙏🏻 tahmini doğum tarihi 29 şubat görünüyor ama şubatın 29u 4 yılda bir denk geliyor biliyorsunuz😂 doktorum 40 haftadan biraz önce gelirse 27 şubat gibi doğar biraz beklerse martın başında gelir dedi :) bakalım nasıl olacak♥️
Nnoktaa Sabina13 o günler de gelecek yaa 🥰🥰 hadi bugün ben yarın sen bi bakmışız geçmiş gitmiş zaman.
Sabina13 KuzeyinAnnesi10 bende kiz oldugu icin askere gitmez herhalde😀aslinda 7 ocak evlilik yil donumumuz o gun de dogmasini isterim