Snjsid839-_ @“Mihriii-98”#p294070 Mihriii-98 bende 18+4 üm 🥰 tahmini doğum tarihimi bilmiyodum şuan senden öğrendim teşekkürler
KuzeyinAnnesi10 Blcn_13 ayak ve bel ağrısı oluyor çok ayakta duramıyorum temizliği eşim yapıyor sağolsun
minikinsantanesi mommys1 Oyy çok doğru düşünmüşsünüz sağlıklı olun da en önemlisi o normal sezeryan fark etmez ❣️
minikinsantanesi Nnoktaa çok teşekkür ederim içim rahatladı en azından her anımız çok özel ilk gebeliğim 2 kaybımın ardından o kadar değerli o kadar kıymetli ki her anın tadını çıksrmaya çalışıyorum rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 😍🤲🏻❤️
KuzeyinAnnesi10 Sabina13 sene sonu iyi değil canım okula askerlik hepsi için hayırlısıyla gelsin tabi ne zaman gelmek isterse
Nnoktaa Sabina13 @KuzeyinAnnesi10 Elele verip birlikte gidiyoruz doğuma 😂 bir avazda doğurup çıkıyoruz. Tamam mıyız? 😂
Sabina13 KuzeyinAnnesi10 bende kiz oldugu icin askere gitmez herhalde😀aslinda 7 ocak evlilik yil donumumuz o gun de dogmasini isterim
havakervan minikinsantanesi Ben de 19+2 yim 😍 17 haftalıkken hareketlerini hissetmeye başladım şu an gayet net hissediyorum çok hareketli kızım 🥰 kramp giriyor arada bir tek o zorluyor ayda bir kontrole gidiyorum bu ay sonu ayrıntılı ultrasona gireceğim 😊
KuzeyinAnnesi10 Nnoktaa hadi inşallah canım hayırlısıyla haberleşelim yarın detaylı ya gidicem bakalım kaç kilo olmuş benim yakışıklım. İsmine karar verdiniz mi siz
1cocuklumom minikinsantanesi benimde gelişimine göre 10 ile 17 Şubat arası doğum sezeryan olacağı için
Nnoktaa KuzeyinAnnesi10 yok maalesef. Şimdilik aramızda espiri mahiyetli Kutadgu Bilig diyoruz. 😂 Benim 2 gün önceydi beyefendi yine yüzünü kapadı 😂 siz de hayırlısıyla güzel haberler alırsınız inşallah 🥰
Ummuhan_Ozer minikinsantanesi merhaba bende 19+1 oldum usg kağıdında yazıyor 23 ocak tahmini doğum tarihi diye biliyorum acaba yanlışmı biliyorum siz şubat demişsiniz acaba doktormu dedi size o tarihi
YarenUmut 18+1den merhaba. 🤗Küçük hanımın hala hareketlerini hissetmiyorum. Ama karında, kasıkta ve belde ağrı oluyor.
mervemurat16 minikinsantanesi biz 18+3 olduk kuyruk sokumumda oturunca ağrı oluyor sizdede oluyor mu?Hesaplarımıza göre 5 şubat doğum gözüküyor.Daha yeni yeni tekmelerini hisseder oldum😁Aşırı hoşuma gidiyor
Vilvilvil mervemurat16 benim de oluyor kuyruk sokumu ağrısı. İlk doğumumda kuyruk sokumumda eğilme oldu bu hamileliğimde çok hissediyorum. Ben de 18+2 😊