Begleyna Vilvilvil hiç sormayın benimde bulantılarım son gaz devam ediyor. Tam iyileştim geçti diyorum 1 2 gün rahatım sonra tekrar birdaha başlıyor. İnşallah doğuma kadar sürmez gerçekten çok zor bir süreç. Cinsiyetiniz belli oldumu sizin?
Krhe3435 Begleyna Benimde öyle 2 gün bulanıyor 2 gün iyiyim bel ağrım çok oluyor cinsiyetimiz kız 2 erkek üzerine bir prenses geliyor 🫶
Krhe3435 Ayse4242 Sizinle aynı haftayız ikinci gebeliğimde 20. Haftada başlamıştım hissetmeye bu gebeliğimde bu hafta minik minik hissetmeye başladım
Begleyna Krhe3435 ay maaşallah. Sağlıkla gelsin 💜 bel ağrısı ben magnezyum kullandığımdan beri azaldı gibi hissediyorum. Belki sizede faydası olur
Ayse4242 Krhe3435 hissediyorsamda farkinda değilim sanırım yani bseyler atar gibi oluyor ama farkedene kadar geçip gidiyor hahdhaaa
Krhe3435 Begleyna Gebelik öncesi fıtık için kullanıyordum gerçekten iyi geliyordu bir daha ki kontrol de sorayım gebelik için kullanılan magnezyumlar ayrı oluyor herhalde
Marlockaybaby minikinsantanesi doktorla görüştüğümde nedense aklımdan her şey siliniyor çok heyecanlanıyorum 😅🙈 bir sonraki görüşmemde soracağım 🥰
mombarbie_ Begleyna aynı durumdayım sizinle 15+4 Bi yere toplanıyor ve hareket ediyor benimde ilk gebeligim birkaç gündür hissediyorum minik kızçemi💗🩰
myprincessgirl Haftada hissetmeye başladım hafif hafif şimdi 20+2 deyiz daha çok hissetmeye başladım döndüğünü karnıma sırtını dayadığını ve tekmelerini hissediyorum kasık ağrılarım kemik ağrılarım oluyor
Ayse4242 myprincessgirl ay bunları nasıl hissediyorsunuz ikinci gebeliğim hiç hissetmiyorum bunları 🤗 maşallah
Tgba2727 minikinsantanesi Merhaba bizde 15+3 haftalığız sezeryan olacağı için şubatın 15 inden sonra sağlıkla gelsin inşallah tüm bebisler
minikinsantanesi Tgba2727 aminnn inşallah sezeryan olmasını şimdiden siz mi istediniz yani doktorla görüşmek için erken değil mi biz hiç konuşmadık