• Öneri
  • Bir Dilek Hakkım Olsaydı 🪧

Pamuk kıyamet kopsa da oğlumla ve diğer iki bebeğimle ahirette bir an önce kavussam bunu dilerdim 🤲

Sermec27 Canim benim seni çok iyi anlıyorum.Benimde kızım var cennet kuşum🩷

Pamuk biliyorum canım rabbim cennetinde kavuştursun inşallah bizleri 🤲 evet bu dünyada da bir evladım var çok şükür Rabbime ama ben çok özlüyorum oğlumu o yüzden bir an önce kıyamet kopsa da sonsuza kadar kavussam evlatlarımla 🤲

Pamuk esimin kuzeninin 12 yıl olmadı hiç bi şekilde ve tüp bebek denemelerine ragmen hep düşüyordu olmuyordu kendiliğinden sonradan 12 yıl sonra bur kızı oldu ve tedavi olmadan umut her zaman var sizzde bu duyguyu kısa zamanda tadın inşallah imtihan Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur lafına çok inanıyorum. 🌼

Pamuk kaybettiğim babamın torununu bir kere olsun görmesini isterdim, çok severdi kız çocuklarını, bu dünyada beni hiçbir şeyden mahrum bırakmadı Rabbimde onu cennetinden mahrum bırakmasın 🙏🏽

Pamuk hergun kötü haberler okuyoruz çok etkileniyorum, çocuğum doğup büyüyene kadar kim bilir ortalık ne olur, nasıl bir ortamda kalır diye düşünüyorum, kötülükler bitsin herkesin evlatları güvenli huzurlu ortamda büyüsün gözümüz arkada kalmasın isterdim