Fcetiner duanı eksik etme gönlünü de ferah tut canım hayırlı ve güzel haberlerini de bekliyorum aynı zamana denk geleceğiz hemen hemen 😊 bir de eğer fikrimi önemsersen vajinal muayene bir daha yaptırma düşük olma riskini çok fazla arttırıyor banada çok fazla ısrar ettiler yapalım diye asla kabul etmedim
Boş gebelik
Fcetiner benim sekizinci haftada kessem boştu alttan muayene etmek istedi ettirmedim onuncu haftada kesem doluydu
Dnyaa56 Bende hiçbir şey yoktu.Bazen çok düşündüm erkenmi yaptırdım diye.Aslinda Doktor acele etti.Dedigi şu keseye göre çoktan oluşmalıydı.Beklemek senin için bişey degiştirmeyecek dedi.Bende ağlaya ağlaya kürtaj olmuştum.Çünku 3yil sonunda kavuşmuştum ona.Şimdi yine gebeyim ama sürekli kanamam var riskliyim düşük riskim var sürekli yatyorum.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Benimde 5 haftalik boş dediler ama ben inanıyordum boş değildi 8 hafta gittim kalp atışını dinledim Allah’tan umut kesilmez dualarım seninle canım üzülme 🌙🥺
Hdemir1618 bende 2 hafta sonra gideceğim imsaAllah benimkide dolmuş olur
Fcetiner 7 8 haftaya kadar gözükmeyip sonra oluşan da var umudunuzu kaybetmeyin Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah
Esmer00 doktor artışına dair bir şey söyledi mi
Fcetiner endişelenmeyin ben iki hamileligimde de 6. Haftada kalp atışını duymadım. İkisinde de 7 haftalıkken duydum. Doktor bana son adet tarihini baz almıyoruz. Geç dollenmede olabilir. Korkmana gerek yok demişti. 2 hafta içinde sonuç belli olur demişti. O yüzden sabırlı ol canım. İnsaAllah duyarsın. 🤗
Haticee7818 il kisi iyi sonra yükselme fazla olmadı dedi parça parça kanım geliyor pazartesi 0 a düşer artık