Boş gebelik
Fcetiner sakın endişe etmeyin aynı şekilde bende 6+3 de bebek gözükmüyor hamileymiş gibi devam et bir hafta sonra görüşelim dediler dedikleri zaman 10 gün sonra gittim hem bebeğimi hem kalp atışlarını dinledim 8. Haftaya kadar bekleyenler var sonuçta herkesin gebeliği bir değil stres yapmamaya çalış ve bol bol dua et onunla konuş çok küçük olduğu için gözükmemiştir aynı şeyleri yaşadığım için söylüyorum stres kendine ve bebeğine zarar ancak doktorlarımız ne yazık ki acımasız konuşuyorlar
Fcetiner endişelenme canım kötü düşünme hayırlısını versin rabbim belki geç döllenme falan oluyor ondan olabilir bende bu gün gittim 6+5 günlük kalp atışını duydum çok şükür oğlumda 7 haftayı geçmişti duyamamistim korkmuştum ama güzel düşün güzel olsun
Fcetiner duanı eksik etme gönlünü de ferah tut canım hayırlı ve güzel haberlerini de bekliyorum aynı zamana denk geleceğiz hemen hemen 😊 bir de eğer fikrimi önemsersen vajinal muayene bir daha yaptırma düşük olma riskini çok fazla arttırıyor banada çok fazla ısrar ettiler yapalım diye asla kabul etmedim
Fcetiner benim sekizinci haftada kessem boştu alttan muayene etmek istedi ettirmedim onuncu haftada kesem doluydu
Dnyaa56 Bende hiçbir şey yoktu.Bazen çok düşündüm erkenmi yaptırdım diye.Aslinda Doktor acele etti.Dedigi şu keseye göre çoktan oluşmalıydı.Beklemek senin için bişey degiştirmeyecek dedi.Bende ağlaya ağlaya kürtaj olmuştum.Çünku 3yil sonunda kavuşmuştum ona.Şimdi yine gebeyim ama sürekli kanamam var riskliyim düşük riskim var sürekli yatyorum.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.