Fcetiner sakın endişe etmeyin aynı şekilde bende 6+3 de bebek gözükmüyor hamileymiş gibi devam et bir hafta sonra görüşelim dediler dedikleri zaman 10 gün sonra gittim hem bebeğimi hem kalp atışlarını dinledim 8. Haftaya kadar bekleyenler var sonuçta herkesin gebeliği bir değil stres yapmamaya çalış ve bol bol dua et onunla konuş çok küçük olduğu için gözükmemiştir aynı şeyleri yaşadığım için söylüyorum stres kendine ve bebeğine zarar ancak doktorlarımız ne yazık ki acımasız konuşuyorlar

Rukiyzgi Evet banada 8 haftalıkken bakalım dediler çok teşekkür ederim ya birazda olsa içim rahatladı herşey Allah’tan ona diyeceğim yok verende o alanda o ama ne bileyim bı kötü oldum şimdiden çok alışmıştim insaAlah dediğiniz gibi olur Rabbim hayırlısı neyse onu nasıp etsin 🤲🤲

Fcetiner endişelenme canım kötü düşünme hayırlısını versin rabbim belki geç döllenme falan oluyor ondan olabilir bende bu gün gittim 6+5 günlük kalp atışını duydum çok şükür oğlumda 7 haftayı geçmişti duyamamistim korkmuştum ama güzel düşün güzel olsun

Fcetiner duanı eksik etme gönlünü de ferah tut canım hayırlı ve güzel haberlerini de bekliyorum aynı zamana denk geleceğiz hemen hemen 😊 bir de eğer fikrimi önemsersen vajinal muayene bir daha yaptırma düşük olma riskini çok fazla arttırıyor banada çok fazla ısrar ettiler yapalım diye asla kabul etmedim

Fcetiner benim sekizinci haftada kessem boştu alttan muayene etmek istedi ettirmedim onuncu haftada kesem doluydu

Fcetiner Bana 7haftalıkda dediler kalp atışı yok kese.23mm dedi detaylı ultrasona girdim .Yine yok dediler.7+2de kürtaj oldum.

Hayat70 boş gebelikte ne gibi şeyler oluyor gebelik belirtisi oluyormu kese güzel büyüyormu lekelenmeler oluyormu acaba

Dnyaa56 Bende hiçbir şey yoktu.Bazen çok düşündüm erkenmi yaptırdım diye.Aslinda Doktor acele etti.Dedigi şu keseye göre çoktan oluşmalıydı.Beklemek senin için bişey degiştirmeyecek dedi.Bende ağlaya ağlaya kürtaj olmuştum.Çünku 3yil sonunda kavuşmuştum ona.Şimdi yine gebeyim ama sürekli kanamam var riskliyim düşük riskim var sürekli yatyorum.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Dnyaa56 Benim lekelenmem vardı kahverengi sulu biseyler geliyordu surkeli yatmama ilaç icmeme rağmen devam ediyordu.Beta değerim iyiydi kesede iyiydi ama oluşum yok diye oldu.Her zaman içimde kalıcak.Bence sen acele etme yine.

Hayat70 inşallah sagsaglim kucağınıza alırsınız bebeğinizi bende şuan hamileyim ama korkuyorum ya boş gebelikse diye hamilelik belirtileriniz yokmuydu yani boş gebeliginizde birde yolk saç oluşmuşmuydu

Hayat70 ben şuan 6+3 hamileyim haftaya gel görelim bebeği dedi ama daha önce iki kere kimyasal gebelik geçirdiğim için şimdide ya boş gebelikse diye düşünüyorum

Dnyaa56 Korkma pozitif düşün pozitif olsun ben çok negatif düşündüm.Ve acele etme hala yok derlersede.Ben gibi pişman olursun sonra.Benim aynı gebelik belirtilerim vardı.Tek fark lekelenmelerim oldu.

Fcetiner 2. Ayın sonunda belli olur diye biliyorum benimde boş gebelik oldu 9. Hafta da kalp atışını dinlemek için gittiğimde boş gebelik olduğunu öğrendim

Rukiyzgi bende sonradan pişman oldum dedim zaten düşük riski var hâlâ nasıl yapabiliyolar bilmiyorum imsaAllah canım teşekkür ederim bidaha dikkat edeceğim amin ❤️🤲