birmeleginannesi_ daha önce gebelik yaşamışsın başın sağolsun ama bu gebe kalabildiğin anlamına geliyor sonuçta. Eğer bir sağlık problemin yoksa bu kadar kendini bunaltma. Herşeyin zamanı var sen istediğin kadar acele et o bebek kendi zamanında sana gelecek. Bak ben ilk iki yıl gebelik istemiyorum dedim hep korundum henüz çalıştığım için hala istemiyordum. Bi gün pat diye işten çıktım durduk yere hiç mantığı yok. Hemen hiç beğenmiceğimi bile bile başka işe girdim tabi bi ay çalışıp ordan da çıktım. Normalde hiç boş kalmam ama bi ses sürekli bekle deyip durdu işe girmedim ve tam o süreçte eşim çocuk fikrini gündeme getirdi bende o evde sıkılmış olmanın boşluğuyla kabul ettim o ay hamile kaldığımı öğrendim. Sonradan anladım ki ben bekledim ben yapmadım değilmiş ben ne kadar istemiyorum ondan yapmıyorum desemde olacağı zaman rabbim herşeyi ayarlayıp sana nasip ediyormuş. Belkide daha önceden çocuk kararı alsaydım o zaman gelene kadar bende beden olmuyo diye sürekli strese girecektim herşeyden habersiz. Çünkü ben istesemde zamanı değilmiş zaten o iki yıl çocuk olmayacakmış. Kendini hiç strese sokma. Güzel şeyler aceleye gelmez 🥰