birmeleginannesi_ kuzum benim oncelikle basin saolsun cok üzüldüm senin adina. Gebe kalma konusunda da sana diyebilcegim sadece dua et ve sabret. Bak ben de 3 yildir evliyim olk aydan beri deniyoruz olmuyodu rahim filmi cketirdim 3 kere ilk ikisinde sag tupum de yapisiklik vsrdi acildi felan. Bunun haricinde esimde de bende de hic bi sorun yoktu kuzum. Sorma ilacli tedavi yani kloemn catlatma ignesi oldum iki kere ikisinde de kist oldu en son artik dedik yeter bi ara verelim. En son doktoruma ocak ayinda gittim bi hic gitmemistim iliskiden baska hic birsey yapmadim bir iki gun arayla iliskiye girdim iliskiden sonra yarim saat ysttim o kadar baska hic bisey yapmadim. Ayrica ben normalde ozele gidiyodum bi devlete gideyim dedim bakalim onlar ne dicek iki ay once gittim bana sigarayi birakman gerekiyo oyle tedavi uygulariz ayrica sigsra kullanirken de yunurta kalitesini düşürür sperm hizini gelan düşürür dediler. Son biz de esimle konustuk zaten ozele gdiyoduk yine ozele gidip asilama yaptiralim deneyelim en azindan dedim ki ben yine hala sigara iciyorum esimde iciyo. Sonra asilama yapmaya karar verdik en son regli tarihim 1 agustos gecen hafta carsamba gunu de regli tsrihim di . Reglimi bekliydum asilama icin cunku regliyken gitmem gerekiyomus doktora baktim ki geciktim bi gun iki gun uc gun derken bes gun gecikti heralde dedim hamilelik var gectgimiz pazar gunu kan verip hamile oldgugumu ogrendim. Umidini hic kaybetme bende senin gibi diyodum hep acaba hic olmicak mi diye sonra rabbim hic ama hic beklemedigim anda nasip etti bak diyorum ya asilama yaptirmak icin reglimi bekliyodum ki hamile oldugumu ogrendik rabbim gercieten beklemedigin anda veriyo bekletiyosa ekin ol guzellestiriyodur. Diyolar ya mesela iste hic kafana takma akisina birak oyle olur diye ben inanmazdim buna belki sende inanmiyosun ama gercekten cok dogru hic kafana takma iliskiye girerken sadece sevk icin gir cocuk konusunu cikar aklindan ve sabret kuzum bak o zaman nasip olucak emin ol 🤲🏻🤲🏻🤲🏻